Aktuelno iz kulture

Karte za film "Ala je lep ovaj svet" rasprodate u rekordnom roku: Najavljene dodatne premijerne projekcije

Komentari

Autor: Euronews Srbija

19/09/2022

-

13:09

Karte za film "Ala je lep ovaj svet" rasprodate u rekordnom roku: Najavljene dodatne premijerne projekcije
"Ala je lep ovaj svet" - Copyright Nemanja Miščević

veličina teksta

Aa Aa

Za samo nekoliko dana, rasprodate su sve karte za premijeru filma "Ala je lep ovaj svet", koja je zakazana za 22. septembar u velikoj sali MTS dvorane. Zbog tolikog interesovanja, danas tokom dana biće otvorene i dodatne premijerne projekcije, koje će se održati iste večeri.

Glavne junake ove ljubavne komedije čine anđeo Ljubiša (Nikola Pejaković) koji pokušava da spoji nespojivo: neafirmisanog reditelja Batu (Andrija Kuzmanović), i popularnu i harizmatičmu TV voditeljku Unu (Anđelka Prpić), a dodatno se u sve to meša policijski inspektor Trišić (Andrej Šepetkovski).

Autorsku ekipu predvodi reditelj Filip Čolović, scenarista Andrej Šepetkovski, direktor fotografije Saša Srećković, producent Aneta Ivanović dok glumačku ekipu čine Nikola Pejaković, Andrija Kuzmanović, Anđelka Prpić, Andrej Šepetkovski, Anica Dobra, Bane Vidaković, Tihomir Stanić, Branka Pujić, Andrija Milošević, Miljana Gavrilović i mnogi drugi.

Film "Ala je lep ovaj svet" nastao je u produkciji kuće „Blue Butterfly“i Telekoma Srbija, a naći će se u redovnoj bioskopskoj distribuciji širom zemlje i regiona od 22. septembra.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura