Aktuelno iz kulture

Pogledajte neobjavljeni isečak prve sezone serije "Squid Game"

Komentari

Autor: Euronews Srbija, S. R.

02/10/2022

-

09:56

Pogledajte neobjavljeni isečak prve sezone serije "Squid Game"
Pogledajte neobjavljeni isečak prve sezone serije "Squid Game" - Copyright Prinstscreen YouTube/Netflix

veličina teksta

Aa Aa

Još nije poznato kada će druga sezona hit serije "Squid Game" početi sa snimanjem, ali vatreni obožavaoci južnokorejskog trilera sada barem mogu da pogledaju ranije neobjavljivan isečak iz prve sezone.

Na Netfliksovoj Tudum virtuelnoj konferenciji, tvorci serije predstavili su klip u kom glavni zlikovac "Front Man" u seriji donosi u svoju sobu zlatne ribice.

Ti kadrovi nisu prikazani u konačnoj verziji prve sezone, ali je sasvim moguće da su na neki način povezani sa nastavkom, za koji reditelj Huang Dong Hjuk kaže da će biti "prepun potpuno novih priča".

Prva sezona je kroz devet epizoda pratila učesnike bizarne i smrtonosne igre koja od njih zahteva da se takmiče u dečjim igrama. Kazna za one koje izgube je smrt, ali su igrači motivisani da ipak nastavljaju dalje, jer je krajnja nagrada za jedinog koji preživi bespoštednu borbu basnoslovno bogatstvo.

Serija je postala instant hit, a i danas važi za najgledaniju seriju u istoriji Netfliksa. Takođe, ovog meseca postala je prvi program koji nije na engleskom jeziku nagrađen Emi nagradama.

Netfliks je nedavno najavio i rijaliti šou zasnovan na njenoj premisi koji će se zvati "Squid Game: The Challenge" i u kom će učestvovati takmičari iz celog sveta.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura