Aktuelno iz kulture

Rambo Amadeus najavio koncert na starinskom ozvučenju: Spoj "večeri glomazne poezije" i koncertnog muziciranja

Komentari

Autor: Tanjug

07/10/2022

-

17:30

Rambo Amadeus najavio koncert na starinskom ozvučenju: Spoj "večeri glomazne poezije" i koncertnog muziciranja
Rambo Amadeus - Copyright Nebojša Babić

veličina teksta

Aa Aa

Alternativni muzičar Rambo Amadeus najavio je da će sa svojim pratećim bendom Fajv Vinetus ponovo održati i koncert u Beogradu, ovog puta 25. decembra u MTS Dvorani.

Rambo je na svom Fejsbuku napisao da posle "vrlo lepog letnjeg koncerta" 24. septembra u Botaničkoj bašti u Beogradu planira zimski u MTS Dvorani, nekadašnjem Domu sindikata.

"Na prošlom koncertu u Domu sindikata nije bilo sve kako treba zbog tehničkih prospusta. Ja sam bio indisponiran, izveštačen. Želja mi je da popravim utisak u decembru. Nadam se i delu publike koja je bila u Botaničkoj bašti. Deluje da su posle dva i po sata hteli još", ocenio je muzičar, čije je pravo ime Antonije Pušić.

 

 

U najavi koncerta, Rambo je najavio da će pokušat spojiti "najbolje od dve dijametralno različite vrste nastupa" - "Veče glomazne poezije", gde ljudi dolaze da čuju stihove i humor, i "koncertno muziciranje benda".

"Ali bez jakog ozvučenja, nego baš kao što je bilo na priredbama u vreme kad je Dom sindikata i napravljen. Bez suvišne tutnjave zvučnika. Na minimalnom starinskom ozvučenju. Fino i lako, ali avangardno, hrabro. Retro avantgard, zapravo", naveo je Rambo.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura