Aktuelno iz kulture

Novi trejler za seriju "Idol": Razuzdani svet šou biznisa sa Lili Rouz Dep i Vikendom

Komentari

Autor: Euronews Srbija, S. R.

09/10/2022

-

22:58

Novi trejler za seriju "Idol": Razuzdani svet šou biznisa sa Lili Rouz Dep i Vikendom
Novi trejler za seriju "Idol": Razuzdani svet šou biznisa sa Lili Rouz Dep i Vikendom - Copyright Prinskrin/Youtube/HBO

veličina teksta

Aa Aa

Nova serija "Idol" u kom glavne uloge igraju Lili Rouz Dep i Albel Tesfaje, inače poznatiji kao muzičar The Weeknd, dobio je novi trejler.

Ćerka proslavljenih roditelja Džonija Depa i Vanese Paradi igra mladu zvezdu, koja se zaljubljuje u razvratnog "velnes gurua" (The Weeknd) i s njim upoznaje skriveni svet ludih i obesnih žurki u kojima uživa svega nekolicina najgbogatijih i najpoznatijih.

Mini serija delo je Sema Levinsona, a u njoj igraju i Troje Sivan, Suzana Son, Mouzes Samni, Džejn Aadms i mnogi drugi.

U seriji se pojavljuje i korejska reperka i pevačica Dženi, jedna od članica grupe Blackpink.

"Scenario mi je bio vrlo intrigantan, pa sam poželela da budem deo serije. Vrlo sam uzbuđena. Vredno ću raditi, tako da vas molim da me gledate sa nežnošću", rekla je Dženi za Deadline početkom godine.

"Idol" nije prvi izlet muzičara "Vikenda" na film ili televiziju, budući da je ranije napisao jednu epizodu animirane serije "American Dad" u kojoj je i pozajmljivao glas. Takođe se pojavio u filmu "Uncut Gems" kao izmišljena verzija sebe.

Reditelj Levinson postigao je veliki uspeh svojom serijom "Euforija", koja je ove godine osvojila čak 16 Emi nagrada, a njegov novi projekat naći će se naredne godine na kanalu HBO.

Komentari (0)

Kultura