Aktuelno iz kulture

Mejsi Vilijams, Arja iz "Igre prestola", konačno progovorila o poslednjoj sezoni serije

Komentari

Autor: Euronews Srbija, S. R.

26/10/2022

-

10:27

Mejsi Vilijams, Arja iz "Igre prestola", konačno progovorila o poslednjoj sezoni serije
Mejsi Vilijams - Copyright AP/Evan Agostini

veličina teksta

Aa Aa

Glumica Mejsi Vilijams koja je tumačila lik Arje Stark u seriji "Igra prestola", nedavno je ponovo pogledala taj televizijski hit i dala svoj sud o kontroverznoj poslednjoj sezoni.

Tokom strima na platformi Tvič sa svojim bratom Džejmsom Vilijamsom, glumica je ispričala da je serija imala moćan početak, ali da je "definitivno pala na kraju".

Ona je objasnila da je tek nedavno stekla osećaj da je u stanju da seriju doživi kao gledalac, a ne samo kao njen sastavni deo.

"Po prvi put je dobar osećaj biti ponosna na nju. To je deset godina mog života. Srce mi je bilo slomljeno kad je Ned umro, ali sam znala šta dolazi", rekla je Mejsi o smrti lika, koji je njenoj junakinji Arji bio otac. 

Iako se s ljubavlju seća svoje junakinje, Mejsi je svojevremeno priznala da ima "pomešana osećanja" o povratku toj ulozi.

"Ne kažem da se to nikad neće desiti", rekla je kada su je pitali o mogućem snimanju spinofa o Arjinoj sudbini.

"To bi morao da bude pravi trenutak sa pravim ljudima. Mora da bude kako treba i u kontekstu svih drugih spinofova u univerzumu 'Igre prestola'", rekla je ona.

Mejsi Vilijams imala je nekoliko uloga nakon te popularne serije, između ostalog u mini seriji "Pistol" o kultnim pankerima "Sex Pistols", kao i u seriji "Two Weeks to Live". Takođe je imala ulogu u filmu "Novi mutanti" iz 2020. godine,

Komentari (0)

Kultura