Aktuelno iz kulture

Zvezde nastavljaju igru na internetu: Glumica Linda Karter priču o filmu "Gončarov" učinila još zanimljivijom

Komentari

Autor: Euronews Srbija

30/11/2022

-

18:15

Zvezde nastavljaju igru na internetu: Glumica Linda Karter priču o filmu "Gončarov" učinila još zanimljivijom
Zvezde nastavljaju igru na internetu: Glumica Linda Karter priču o filmu "Gončarov" učinila još zanimljivijom - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Originalna "Čudesna žena", glumica Linda Karter, od nedavno je prisutna na društvenoj mreži Tumblr, koja od dolaska Ilona Maska na čelo Tvitera beleži sve veći rast korisnika.

Karter, koja redovno odgovara na pitanja svojih pratilaca, dodatno je podstakla nedoumice onih koje je proteklih nedelja zbunila priča o " filmu Gončarov" Martina Skorsezea, koji zapravo nikada nije ni postojao.

Ona je, naime, na toj mreži objavila svoju fotografiju sa Henrijem Vinklerom uz natpis: "Ja i 'Fonc' na premijeri 'Gončarova' (1973) u Graumanovom Kineskom teatru". 

Naravno, zapravo je reč o fotografiji sa dodele Zlatnih globusa iz 1977. ali je Lindina objava ipak mnoge uverila da je "Gončarov" ipak postojao.

Podsećamo, poslednjih nedelja internetom se širi mim "Gončarov" koji su u potpunosti izmislili korisnici društvenih mreža, a neki od njih otišli su toliko daleko da su čak napravili lažne postere, listu glumaca, pa čak i detaljan sinopsis.

Euronews TV

Prema najprihvaćenijoj verziji, film je objavljen 1973. i u njemu su glavne uloge igrali Al Paćino, Robert de Niro, Džin Hekman i Harvi Kajtel. 

Prati nekadašnjeg mafijaša Gončarova koji se odrekao gangsterstog života i penzionisao se u Napulju sa svojom ženom Katjom. Međutim, ubrzo je primoran da se vrati starom poslu, jer se pojavio njegov novi rival po imenu Andrej. 

Stvari se još više komplikuju kada se među njima dvojicom jave romantična osećanja. 

Pojedini su otišli toliko daleko da su počeli da prave stripske crteže "filmskih scena" koje deluju zapanjujuće uverljivo.

I mada se mimovi na temu "Gončarova" ne zaustavljaju, neki tvrde da su čizme izazvale zabunu, jer je etiketa na njima zapravo trebalo da promoviše italijanski film "Gomora" producenta Domenika Prokačija, koji je Skorseze lično pokušavao da progura na američko tržište. 

Neki smatraju da je "Gomora" zapravo trebalo da se zove "Gončarov", ali da su se njegovi tvorci predomislili neposredno pre objavljivanja. 

U svakom slučaju, "film" je postao toliko vruća tema na internetu, da je privukla pažnju i Skorsezeove 23-godišnje ćerke Frančeske. 

Ona je na TikToku odgovorila na pitanje jednog pratioca kog je zanimalo da li je Skorseze zaista snimio takav film.

Frančeska je zatim podelila razgovor sa ocem, u kom mu pokazuje članak o izmišljenom filmu.

Jesi li video ovo?", pitala ga je ona. 

"Da, napravio sam taj film pre više godina", odgovorio joj je Skorseze u šali.

Komentari (0)

Kultura