Aktuelno iz kulture

Željko Joksimović, Jelena Tomašević i Marko Luis na dočeku u Beogradu na vodi

Komentari

Autor: Tanjug

09/12/2022

-

15:07

Željko Joksimović, Jelena Tomašević i Marko Luis na dočeku u Beogradu na vodi
Vatromet - Copyright Predrag Vučković

veličina teksta

Aa Aa

Pop pevači Željko Joksimović, Jelena Tomašević i Marko Luis nastupiće na dočeku Nove godine u Beogradu na vodi, uz besplatan ulaz za posetioce, najavili su danas organizatori.

Doček uz Joksimovića, Tomašević i Luisa počinje 31. decembra od 20:30, na platou pored Starog savskog mosta, na Sava Promenadi, a iz Belgrejd voterfronta su najavili i da će u "najluđoj noći" sa Kule Beograd biti priređen "senzacionalni svetlosno-muzički performans, uz impresivni vatromet".

Belgrejd voterfront je saopštio da će "igra moćnih lasera i osmominutni vatromet, propraćen muzikom specijalno komponovanom za ovu priliku, predstavljati najlepšu scenografiju za ulazak u 2023. godinu, dok će odraz svetala na Savi upotpuniti prazničnu čaroliju".

Predrag Vučković

 

Direktorka kompanije Belgrejd votrefront Zorana Burlić je izjavila da ovakvim dočekom "Beograd na vodi još jednom potvrđuje status destinacije koja beogradskoj publici donosi nezaboravne praznične momente i najatraktivnije događaje, poput onih u najpoznatijim gradovima sveta". 

"Nastup velikih domaćih muzičkih zvezda i jedinstveni svetlosni performans na Kuli Beograd garantuju novogodišnji spektakl kakav se može doživeti u metropolama kao što su Njujork, Dubai, Sidnej ili Bangkok", istakla je Burlić.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura