Aktuelno iz kulture

Putovanje u potrazi za smislom: Počinje emitovanje serije "Šetnja sa lavom":

Komentari

Autor: Euronews Srbija

13/12/2022

-

14:10

Putovanje u potrazi za smislom: Počinje emitovanje serije "Šetnja sa lavom":
Šetnja sa lavom - Copyright Promo/Nemanja Miščević

veličina teksta

Aa Aa

Nakon velikog uspeha filma "Ala je lep ovaj svet", autorska i glumačka ekipa donosi nam potpuno nove zaplete kroz 10 epizoda TV serije "Šetnja sa lavom", koje će premijerno biti emitovana od 17. decembra na Superstar TV i od 21. decembra na TV Prva.

U osvit novogodišnjih i božićnih praznika, očekuje nas topla saga o dvoje potpuno različitih ljudi, koje spaja splet neverovatnih okolnosti, a čiji odnos uspeva da prebrodi svaku prepreku. Serija "Šetnja sa lavom" je sve samo ne romantična priča. Ona nas, pre svega, vodi kroz potragu za dubljim smislom i duhovnošću, i slikovito prikazuje život u kojem su izostale vredosti, a ispunjen je sujetom i taštinom.

Pod rediteljskom palicom Filipa Čolovića, glavne uloge su poverene Andriji Kuzmanoviću i Anđelki Prpić, dok učesnike u zapletu donose: Andrej Šepetkovski, Anica Dobra, Bane Vidaković, Tihomir Stanić, Branka Pujić, Andrija Milošević, Slobodan Ćustić, Miljana Gavrilović, Tara Milutinović i mnogi drugi.

Promo/Nemanja Miščević

 

U prvoj epizodi upoznajemo Unu (Anđelka Prpić), najpopularniju TV voditeljku u zemlji, autorku emisije u kojoj na originalan način intervjuiše najpoznatije ličnosti iz javnog života, kao i Batu (Andrija Kuzmanović), genijalnog, ali neafirmisanog filmskog reditelja na ivici egzistencije. Njihov susret koji je trebalo da bude tek jedan u nizu televizijskih intervjua, ipak završava neočekivanim obrtom zbog kojeg Bata završava u pritvoru, a Una u bolnici.

Kako njihovi životi teku dalje – pratićemo tokom pet nedelja prikazivanja TV serije koju kao producenti potpisuje Telekom Srbije i Aneta Ivanović, direktorka Bluebutterfly produkcije. 

Promo/Nemanja Miščević

 

Nakon prikazivanja u Srbiji, serija "Šetnja sa lavom" biće emitovana i na televizijam u Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj i Sloveniji. 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura