Aktuelno iz kulture

Zabava, avantura i odlična muzika: Porodični film "Lil, Lil, krokodil" stiže u bioskope 29. decembra

Komentari

Autor: Promo

27/12/2022

-

16:22

Zabava, avantura i odlična muzika: Porodični film "Lil, Lil, krokodil" stiže u bioskope 29. decembra
Zabava, avantura i odlična muzika: Porodični film "Lil, Lil, krokodil" stiže u bioskope 29. decembra - Copyright Promo/ConFilm

veličina teksta

Aa Aa

Od 29. decembra domaća bioskopska publika biće u prilici da pogleda animirano-igrani hit "Lil, Lil, krokodil". Ovo nije običan porodični film, jer je glavnom junaku, krokodilu Lilu, glas pozajmila svetska muzička zvezda Šon Mendez.

Ako vam ovo zvuči primamljivo i nestrpljivi ste, film možete pogledati pre Nove godine u bioskopima širom zemlje.

U filmu "Lil, Lil, krokodil" ne oduševljava nas samo glas Šona Mendeza, već su tu i poznata lica poput Havijera Bardema, Konstans Vu, Skota Meknirija, Breta Gelmana i drugih. Pomenuti glumci odlično su se snašli u filmu gde su u prvom planu porodica Prim, zabavljač Hektor i čangrizavi komšija gospodin Gramps.

Harizmatični zabavljač Hektor P. Valenti (dobitnik nagrade Oskar - Havijer Bardem) u potrazi za "neobičnim" elementom za svoje nastupe pronalazi malenog krokodila koji peva, Lila. Međutim, spletom okolnosti, Hektor je primoran da otputuje i ostavi Lila samog u potkrovlju svog stana. U međuvremenu, u stan se useljava tročlana porodica Prim (Konstans Vu, Skot Mekniri, Vinslou Fegli) koja ubrzo otkriva svog novog podstanara. I dok najmlađi član sa oduševljenjem prihvata novog prijatelja koji mu je podrška u novoj okolini, njegovi roditelji izuzetno su skeptični oko krokodila u kući.

Osvojite karte

Euronews Srbija deli 3x2 karte za prikazivanje filma u četvrtak 29. decembra u 19h u bioskopu Cineplexx BEO Shopping Centar u Beogradu. Više detalja na našoj Instagram stranici.

 

Domaća publika, pogotovo ona najmlađa, ne treba da brine, jer je film sinhronizovan na srpski jezik, dok su pesme u filmu ostale u originalnom izvođenju Šona Mendeza. Na brojnim pesmama iz filma učestvovali su pored Mendeza i autori muzike iz hit filmova "The Greatest Showman" i "La La Land".

Na kraju svega, kao šlag na torti, na režiji i scenariju su učestvovali Džoš Gordon i Vil Spek koji već imaju bogato iskustvo u komedijama i porodičnim filmovima.

Promo/ConFilm

 

Uslovi za idealan porodični film su ispunjeni - ne propustite priču o prijateljstvu, velikom talentu i "Lilu, Lilu, krokodilu" kada film stigne u domaće bioskope.

Komentari (0)

Kultura

Porodica sa supermoćima, novi Sajnfildov projekat i Dženifer Lopez u svemiru: Nove serije i filmovi u maju na Netfliksu