Aktuelno iz kulture

Lipov Loud i Nije za nju u petak 3. februara u Jugošpedu

Komentari

Autor: Euronews Srbija

01/02/2023

-

18:44

Lipov Loud i Nije za nju u petak 3. februara u Jugošpedu
Lipov Loud i Nije za nju u petak 3. februara u Jugošpedu - Copyright Promo

veličina teksta

Aa Aa

Grupe Lipov Loud i Nije za nju nastupiće u petak 3. februara u beogradskom Jugošpedu od 21 sat.

Beogradski bend Lipov Loud osnovan je 2018. godine u beogradskoj mesnoj zajednici Lipov lad i čine ga Branislav Glumac na solo gitari i glasu, Đorđe Đolović na ritam gitari, Rade Šević na basu i glasu i Goran Kostić na bubnjevima. Bend je sa autorskim materijalom nastupao širom Srbije na brojnim festivalima i koncertima i nedavno je objavio za izdavačku kuću Long Play svoj prvi EP pod nazivom “Ne pristajem”. Njihovu muziku karakteriše zvuk garažnog roka, miris asfalta i snažni, emotivni tekstovi.

FEST/Promo

 

Nakon njih nastupa VIS NIJE ZA NJU koga su osnovali veterani koji su svirali krajem osamdesetih i pocetkom devedestih, a onda spletom razlicitih okolnosti nastavili svoj rad 2017. godine kroz oživljavanje starih kao i stvaranje novih pesama. Muzika pripada pop/rock žanru koji prožima prepoznatljiva nota osamdesetih, uz naglašenu rif gitaru, oštru ritam sekciju i pesme različitog karaktera.

Članovi benda su Branimir Knežević Brana - glavni vokal, Slobodan Bogdanović Toza - bas, Janićijević Dušan Duca - gitara, Aleksandar Šošević Šole - klavijature, Aleksandar Jović - klavijature 2, Goran Ljuboja - bubanj, Jovana Kovačević - beck vocal.

FEST/Promo

 

Bendovi obećavaju dobru svirku i zabavu za sve koji dođu u petak 3. februara u malu salu beogradskog Jugošpeda. Cena ulaznice je 300 dinara.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura