Aktuelno iz kulture

Veliko interesovanje za film "Indigo kristal": Rasprodata premijera, otvorene nove projekcije

Komentari

Autor: Tanjug

24/02/2023

-

12:12

Veliko interesovanje za film "Indigo kristal": Rasprodata premijera, otvorene nove projekcije
Veliko interesovanje za film "Indigo kristal": Rasprodata premijera, otvorene nove projekcije - Copyright Promo/Vladimir Milivojević Boogie

veličina teksta

Aa Aa

Karte za beogradsku premijeru filma "Indigo kristal" u MTS Dvorani rasprodate su za samo dva dana, zbog čega će iste večeri, 07.03. biti otvorene dodatne premijerne projekcije u Cineplexx Galeriji sala Imax.

Ovaj film koji u naslovnim ulogama ima Miodraga Radonjića i Ninu Janković, otrežnjujuće nas podseća na stranputice koje može da donese samo jedan pogrešan izbor. Ipak, mladi reditelj Luka Mihailović kroz svoje debitantsko ostvarenje ostavlja nadu da se kroz samopokajanje i veliko lično odricanje može vratiti na pravi put.

 "Ovo je pre svega generacijski film koji se bavi kolektivnim odnosima u vremenu u kom živimo. Glavni lik ovog filma je kolektiv - sistem vrednosti u kome živimo. Izbor da se snima “ansambl film” je potreba da se zabeleži svedočanstvo vremena kome pripadamo", naveo je glavni glumac i producent Miodrag Radonjić.

Tekst je napisao reditelj Luka Mihailović, a kao producenti ceo projekat su podržali Miodrag Radonjić i Miloš Avramović, odnosno producentske kuće Arhangel Studios, Režim, kao i RTS.

Promo/Vladimir Milivojević Boogie

 

U ostalim ulogama gledaćemo i Denisa Murića, Pavla Mensura, Miloša Petrovića Trojpeca, Miloša Đurovića, Mateju Popovića, Goricu Popović i Milana Čučilovića, a kao specijalni gosti na filmu se pojavljuju i frontmeni grupe Crni cerak – Relja Despotović i Đorđe Bibić, koji su uradili i muziku za ovaj film.

Film "Indigo kristal" nakon beogradske premijere očekuje poseta i drugim gradovima u Srbiji, a u redovnom bioskopskom repertoaru će se naći od 9. marta širom zemlje i regiona. Distribuciju filma radiće distributerska kuća Art Vista.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura