Aktuelno iz kulture

Kraj puta za Kiss u decembru u Njujorku: Legendarni bend najavio poslednje koncerte u karijeri

Komentari

Autor: Tanjug

02/03/2023

-

12:44

Kraj puta za Kiss u decembru u Njujorku: Legendarni bend najavio poslednje koncerte u karijeri
Kraj puta za Kiss u decembru u Njujorku: Legendarni bend najavio poslednje koncerte u karijeri - Copyright Tanjug/AP/Charles Sykes

veličina teksta

Aa Aa

Američki rok sastav Kiss najavio je da će poslednje koncerte u karijeri održati 1. i 2. decembra u prestižnoj njujorškoj dvorani Medison skver garden u okviru svoje oproštajne turneje.

Bend kog predvode od početka gitarista Pol Steli i basista Džin Simons naveo je da je matični grad Njujork deo njihovog etosa i priče više od četiri decenije, da su osetili da je odgovarajuće da završnicu karijere obeleže na pozornici Medison skver gardena. 

"Kiss je rođen u Njujorku. U 23. ulici. Pre pola veka. Biće povlastica i čast završiti sa turnejama u Medison skver gardenu, deset blokova i 50 godina od kako smo počeli", kaže se u saopštenju.

Kiss su prepoznatljivi po neobičnim maskama i kostimima, kao i hitovima kao što su "I Was Made For Loving You", "Forever" i "I Love It Loud". U saopštenju ističu da od oktobra počinju "završni koncerti konačne turneje The End of the Road", na koju su krenuli još predpandemijske 2019. godine.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura