Aktuelno iz kulture

Premijera filma "Munje opet!": Ovacije za nastavak kultnih avantura Popa, Mareta i Gojka

Komentari

Autor: Tanjug

29/03/2023

-

22:17

Premijera filma "Munje opet!":  Ovacije za nastavak kultnih avantura Popa, Mareta i Gojka
Premijera filma "Munje opet!": Ovacije za nastavak kultnih avantura Popa, Mareta i Gojka - Copyright Tanjug/Sava Radovanović

veličina teksta

Aa Aa

Film “Munje opet!”, nastavak kultne komedije "Munje!", večeras je premijerno prikazan u ispunjenoj Mts dvorani, gde je autorska i glumačka ekipa nagrađena ovacijama. 

Beogradska publika je višeminutnim burnim aplauzima pozdravila film reditelja Raše Andrića i scenariste Srđe Anđelića, koji je posle više od 20 godina ponovo okupio glumce Borisa Milivojevića, Sergeja Trifunovića, Nikolu Đurička, Maju Mandžuku, Milicu Vujović i druge.

Tanjug/Sava Radovanović

 

 

Pored njih, osim Anđelića, posetiocima su se posle projekcije poklonili glumci Seka Sablić, Dragan Marinković Maca, Ivana Zečević, Marko Pavlović, Vladimir Kovačević, Ivan Ivanović Đus i brojni drugi. 

Odsutni Đuričko je poslao kratak video iz SAD, u kojem se pojavio u liku Gojka. 

Tanjug/Sava Radovanović

 

 

Prošle su godine, a kod Popa i Mareta, likova koje ponovo igraju Trifunović i Milivojević, sve je isto, pošto nema ni devojaka, ni keša ni doživljaja, ali ih razbudi kada im Gojko ukrade deo starog hita i pozajmi popularnoj pevačici Mili Sili.

Kada Gojko organizuje proslavu godišnjice mature, Pop i Mare kao jedini nepozvani moraju kod njega u Beč, a na tom putu sreću raznolike likove, među kojima "mlade šampione hemije" i bivšu razrednu Smilju Torturu.

Tanjug/Sava Radovanović

 

 

Pavlović je novinarima na crvenom tepihu rekao da mu je čast što se našao u društvu legendarnih imena srpskog glumišta i da u filmu igra hemičara koji "u sukobu generacija" dolazi u kontakt sa Maretom i Popom. 

Tanjug/Sava Radovanović

 

 

"Prvi deo je bio legendaran. Mislim da će i drugi da ispuni sva očekivanja i da će da bude zaokružena priča Mareta i Popa, a samim tim i svih ostalih", rekao je Pavlović.

Muziku za "Munje opet!" radili su Cobi, Vizelj, Sicpinker, Saša, Bejbi Motorola, Prti BeGe i drugi.
"Munje opet!" su večeras imale dodatne projekcije u Mts dvorani i sinepleksu Galerija, a redovno bioskopsko prikazivanje filma počinje od 30. marta. 
 
 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura