Aktuelno iz kulture

Igra na "produžetke": Serija "Uvod u anatomiju" ipak dobija i dvadesetu sezonu

Komentari

Autor: Variety

30/03/2023

-

23:31

Igra na "produžetke": Serija "Uvod u anatomiju" ipak dobija i dvadesetu sezonu
Uvod u anatomiju - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Uprkos najavama da će 19. sezona serije "Uvod u anatomiju" biti i poslednja, ispostavilo se da se ipak snima još jedan nastavak, zahvaljujući kom će se upisati u istoriju kao najdugovečnija serija o lekarima na američkim televizijama.

"Uvod u anatomiju” pretrpeo je velike izmene u aktuelnoj 19. sezoni, budući da više nema glavne protagonistkinje Meredit Grej (Elen Pompeo) ali je i dalje  najgledanija serija na ABC među populacijom koja ima između 18 i 49 godina, što je producente navelo da snime i 20. sezonu.

Trenutno su novi likovi, mladi stažisti u fokusu razvoja priče, ali će pojedine velike zvezde, poput Pompeo i Keli Makriri (igrala Mereditinu sestru Megi) povremeno gostovati.  

U ovoj seriji ostaju njihove kolege Čandra Vilson (dr Miranda Bejli) i Džejms Pikens Džunior (dr Ričard Veber), koji su jedini stalni članovi glumačke ekipe od prve epizode emitovane 2005.

Na malom erkanu i dalje ćemo gledati Kevina Makida (Oven), Kim Rejver (Tedi), Katerinu Skorsone (Amelija), Kamilu Ludington (Džo) i Krisa Karmaka, piše Variety.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura