Reflektor

"Uvod u anatomiju" dobija veliko pojačanje u 18. sezoni: Piter Galager u priču vraća majku glavne junakinje

Komentari

Autor: Deadline

21/08/2021

-

11:26

"Uvod u anatomiju" dobija veliko pojačanje u 18. sezoni: Piter Galager u priču vraća majku glavne junakinje
"Uvod u anatomiju" dobija veliko pojačanje u 18. sezoni: Piter Galager u priču vraća majku glavne junakinje - Copyright profimedia, AP/Jordan Strauss

veličina teksta

Aa Aa

Piter Galager veliko je pojačanje glumačkoj ekipi "Uvoda u anatomiju" u predstojećoj, 18. sezoni ove izuzetno popularne serije.

Kako je objavio Deadline, Galager će se pojaviti u ulozi dr Alana Hamiltona, koji je poznavao čuvenu Elis Grej i koji će odigrati ključnu ulogu za rasvetljavanje priče o majci jedne od glavnih junakinja serije, Meredit Grej.

Premijera se očekuje 30. septembra, a prema najavama ove najdugovečnije i najbolje rangirane serije u produkciji ABC, gledaoce očekuje iznova povratak u prošlost. U više epizoda 18. sezone, naime, potvrđeno je da će se na malim ekranima pojaviti Kejt Barton, koja je tumačila lik Elis Grej - vrhunskog hirurga i majke Meredit, koja je bolovala od Alchajmera i koja je preminula od srčanog udara u trećoj sezoni.

Galagera je televizijska publika nedavno mogla da gleda u seriji "Zojina neverovatna plej lista", gde je tumačio lik oca glavne junakinje, a kao gost se pojavio i serijama "Grejs i Frenk" i "Red i zakon".

Serija "Uvod u anatomiju" upisuje se u istoriju televizije kao najduže ikad emitovana medicinska drama na malim ekranima.

Elen Pompeo, jedna od glavnih junakinja serije (Meredit Grej) jedna je od najplaćenijih glumica na televiziji i njena zarada, prema Hollywood Reporteru, iznosi 20 miliona dolara godišnje.

"Za mene lično, zdrav život u kući bio je važniji od karijere. Nisam odrastala sa posebno srećnim detinjstvom. Tako da je ideja da imam ovog sjajnog muža i ovo troje prelepe dece i srećan kućni život zaista bila nešto što mi je trebalo", izjavila je glumica za jedan američki podkast, priznajući da je svesno donela odluku da želi da zaradi kada je preuzela ulogu Meredit.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura