Aktuelno iz kulture

Treća "mrsna pravoslavna svadba" u pripremi: Nija Vardalos objavila fotografiju sa svojim "svatovima"

Komentari

Autor: Euronews Srbija

11/04/2023

-

23:12

Treća "mrsna pravoslavna svadba" u pripremi: Nija Vardalos objavila fotografiju sa svojim "svatovima"
Treća "mrsna pravoslavna svadba" u pripremi: Nija Vardalos objavila fotografiju sa svojim "svatovima" - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Ljubitelji filma "Moja velika mrsna pravoslavna svadba" dobili su još prošle godine lepu vest da je u pripremi treći nastavak tog ostvarenja, a po svemu sudeći, na njega neće morati još dugo da čekaju.

Nija Vardalos, kreatorka franšize, koja je ponovo u glavnoj ulozi, kao i u ulozi scenaristkinje i rediteljke, objavila je na društvenim mrežama prvu fotografiju sa snimanja, nastalu još pre godinu dana.

Na fotografiji se vidi glumica sa filmskom ekipom, među kojima je i zvezda filma Džon Korbet.

"Velika mrsna porodica u bejkstejdžu pre snimanja. Ono što bi trebalo imati na umu: prema pravilima udruženja glumaca svi smo nosili maske tokom snimanja, iako ih neki članovi ekipe na slici nemaju. Ako na fotografiji ne vidite omiljenog lika, znajte ipak je u filmu. Ceo film smo snimali u Grčkoj, što je uključivalo i same Grke", napisala je Vardalos.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nia Vardalos (@niavardalos)

 

Prvi film je postao neočekivani hit u celom svetu, zaradivši skoro 400 miliona dolara, iako je budžet bio samo pet miliona i smatra se nezavisnim filmom sa najvećom zaradom svih vremena. Drugi deo filma je imao manje uspeha, zaradivši 90 miliona dolara na svetskim blagajnama.

Tom Henks i njegova supruga, glumica Rita Vilson, produciraće i treći deo filma.

"Uzbudljivo je saznanje da imamo Niju Vardalos, autorku nominovanu za Oskara, ne samo ispred kamere kao našu zvezdu, već i iza kamere kao našu rediteljku", izjavila je Vilson i dodala da ova komedija koja je snimljena pre 21 godinu kod nje uvek donosi osmeh na lice.

U trećem delu filma gledaćemo stare zvezde prethodnih filmova među kojima su Luis Mendilor, Andrea Martin, Džija Karides, Džoi Faton, Lejni Kazan, Marija Vakracis i Elena Kampuris, dok se Elijas Kacavas i Melina Kotselo pridružuju "svatovima" kao novi likovi.

Na žalost, ekipa je nastavila dalje bez Majkla Konstantina, koji je igrao Tulinog oca Gasa, jer je glumac preminuo 2021. u 95 godini.

Komentari (0)

Kultura