Aktuelno iz kulture

"Samo mi se spava" u pratnji violine: Luke Black osvojio pohvale za akustičnu verziju evrovizijske pesme

Komentari

Autor: Euronews Srbija, S. R.

17/04/2023

-

20:45

"Samo mi se spava" u pratnji violine: Luke Black osvojio pohvale za akustičnu verziju evrovizijske pesme
"Samo mi se spava" u pratnji violine: Luke Black osvojio pohvale za akustičnu verziju evrovizijske pesme - Copyright Printscreen YouTube/Eurovision Song Contest

veličina teksta

Aa Aa

Luke Black koji predstavlja Srbiju na ovogodišnjoj Evroviziji izveo je akustičnu verziju pesme "Samo mi se spava" u prvoj epizodi novog programa na zvaničnom Jutjub kanalu takmičenja "Eurovision... A Little Bit More".

Luke je pesmu koju će izvesti u Liverpulu otpevao uz klavir i violinu i dobio brojne pozitivne komentare na društvenim mrežama.

Inače, "Eurovision... A Little Bit More" koncipirana je tako da šira javnost dobije priliku da bolje upozna predstavnike svih zemalja učesnica u susret takmičenju. Oni izvode obrade svojih pesama, ali mogu takođe da pevaju i bilo šta drugo, uključujući i numere koje su predstavljene ranijih godina. 

Tako je veliku pažnju privukao predstavnik Kipra Andriju Lambru koji je izveo pesmu "Molitva" Marije Šerifović, koja je Srbiji donela prvu i, za sada, jedinu pobedu na najvećem muzičkom takmičenju u svetu.

Sledeće dve epizode "Eurovision... A Little Bit More" biće objavljene na zvaničnom Jutjub nalogu Evrovizije 21. i 28. aprila.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura