Aktuelno iz kulture

Gde su i šta rade članovi "Porodice Serano": Ansambl jedne od najgledanijih španskih serija ponovo na okupu

Komentari

Autor: Euronews Srbija, S. R.

25/04/2023

-

07:36

Gde su i šta rade članovi "Porodice Serano": Ansambl jedne od najgledanijih španskih serija ponovo na okupu
Gde su i šta rade članovi "Porodice Serano": Ansambl jedne od najgledanijih španskih serija ponovo na okupu - Copyright Prinstscreen YouTube/Fran Perea

veličina teksta

Aa Aa

Glumci iz "Porodice Serano" ponovo su se okupili nakon petnaest godina kako bi zajedno snimili spot za poznatu pesmu iz te serije. 

Naslovnu numeru "Uno mas uno son siete" (u prevodu: "Jedan plus jedan je sedam") peva Fran Pere, koji je u seriji glumio Markosa, a koji se posle završetka "Seranovih" u potpunosti posvetio muzici i osnovao grupu "Santa Justa Klan" sa ostalim glumcima.

Posle mnogo godina, sada su se svi okupili, kako bi toj pesmi dali i adekvatan spot.

"Bilo je jasno da ova porodična slika zaslužuje pesmu 20 godina kasnije", napisao je Fran na svom Instagramu.

"Znam da ste se radovali ovom susretu (i mi smo, uveravam vas) i ova fotografija prikazuje samo mali deo istorije televizije", dodao je on.

Novi spot za pesmu možete pogledati ovde:

"Porodica Serano" snimana je od 2003. do 2008. godine i važila za jednu od najgledanijih španskih serija u istoriji. 

Glavne uloge u ovoj seriji tumačili su Antonio Resines, Hesus Bonilja i Antonio Molero, a glavna glumica, Belen Rueda, napustila je seriju 2007. godine. Telesinko je 22. maja 2008. objavio da se dalji nastavci otkazuju serije usled značajnog pada gledanosti u Španiji.

Poslednjih sedam epizoda osme sezone emitovane su od 5. juna do 17. jula 2008. Posljednja epizoda Serranovih je bila prepuna iznenađenja i emocija i izazvala je razne komentare gledalaca povodom potpuno neočekivanog kraja.

Komentari (0)

Kultura