Aktuelno iz kulture

Mountain Music Fest: Darko Rundek, Goblini, Prti Bee Gee, KKN, Zoster, Dolores i mnogi drugi na Divčibarama

Komentari

Autor: Euronews Srbija

25/04/2023

-

14:15

Mountain Music Fest: Darko Rundek, Goblini, Prti Bee Gee, KKN, Zoster, Dolores i mnogi drugi na Divčibarama
Mountain Music Fest: Darko Rundek, Goblini, Prti Bee Gee, KKN, Zoster, Dolores i mnogi drugi na Divčibarama - Copyright Mountain Music Fest/Promo

veličina teksta

Aa Aa

Mountain Music Fest, koji se ove godine održava od 11. do 13. avgusta, na tri bine u okviru Divčibare Ski Resorta ugostiće 20 izvođača iz zemlje i regiona.

Prvog dana na Main stejdžu nastupiće pop duo Dolores, rok sastav Bjesovi, legendarni Darko Rundek i DJ MKDSL, dok je drugog dana glavna bina festivala rezervisana za KKN, mostarski bend Zoster, Gobline, Ramba Amadeusa i hip hop dvojac Prti Bee Gee. Za atmosferu na Vinyl stejdžu biće zaduženi White City Soul, Dirty Hairy, DJ Chivare, Đorđije Stajkić.

Mountain Music Fest/Promo

 

Najmlađa bina – Breza stage, 12. avgusta ugostiće Milovana i prijatelje, Funkier Project, Nevenu Jeremić i Luton&Šćepine vragolije, dok će poslednjeg dana festivala, u nedelju 13. avgusta, posetioci će moći da se opuste uz Peđu Radovića, čoveka koji na svom YouTube kanalu čuva pravo zlato jugoslovenske muzike.

Mountain Music Fest/Promo

 

Osmi MMF, sada već tradicionalno, pored kvalitetnog zvuka za posetioce sprema i atraktivan program dodatnih sadržaja za sve generacije u okviru Čudesne šume festivala.

Trodnevni komplet ulaznica po ceni od 2700 dinara su već u prodaji na veb-sajtu i svim prodajnim mestima tickets.rs. Broj ulaznica po ovoj ceni je ograničen, a kao i prošlih godina, ulaz za decu do 10 godina je besplatan.

Sve dodatne informacije o festivalu možete naći na profilima na društvenim mrežama, kao i na veb-sajtu www.mmf.rs

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura