Aktuelno iz kulture

Sve je spremno za Lovefest Fire: Miljenik klabing scene Jamie Jones prvi put u Beogradu

Komentari

Autor: Euronews Srbija

27/04/2023

-

09:42

Euronews

veličina teksta

Aa Aa

Jamie Jones 28. aprila stiže na Lovefest Fire, a da je jedan od miljenika domaće klabing scene govori i rekordna prodaja ulaznica jer je treći Lovefest event u Beogradu gotovo rasprodat.

Zlatana Pavlović, predstavnica festivala za odnose s javnošću kaže da je ovaj izvođač nekoliko puta bio na Lovefestu i svaki put napunio Fire Stage.

"Imali smo s njim jedan veliki projekat koji smo radili u Bosni prošle i koji na YouTube-u ima preko tri miliona pregleda već sada i ovo je njegov debi u Beogradu. Koliko je bitan, govori i prodaja ulaznica. Gotovo devedeset posto je već rasprodato. VIP karte su već rasprodate odavno, tako da svi ljudi koji žele da nam se pridruže u beogradskom Hangaru mogu da kupe ili običnu kartu ili Stage Experience kartu i da budu veoma blizu di-džeju", objašnjava Pavlović za Euronews Srbija.

Ona dodaje da će iste večeri nastupiti i italijanski dvojac Neverdogs koji je već dvadeset godina na sceni. Domaća podrška biće Nikola Vemić i Phillie P.

Lovefest/Promo

 

Lovefest Fire je samo uvertira u novu eru Lovefest festivala u Vrnjačkoj Banji, koji se ove godine održava od 3. do 5. avgusta.

"Mi smo prošle godine proslavili petnaest godina. Ove godine nas čeka 16. izdanje u Vrnjačkoj Banji, pet muzičkih bina i mnogo iznenađenja. Još nismo objavili lineup, a posetioci mogu da ga očekuju sredinom maja", najavila je Pavlović.

 

Komentari (0)

Kultura