Aktuelno iz kulture

"Bila je neko kome smo mogli da se divimo": Obožavaoci prekrili cvećem ulaz u kuću Tine Tarner

Komentari

Autor: Tanjug

25/05/2023

-

15:17

"Bila je neko kome smo mogli da se divimo": Obožavaoci prekrili cvećem ulaz u kuću Tine Tarner
"Bila je neko kome smo mogli da se divimo": Obožavaoci prekrili cvećem ulaz u kuću Tine Tarner - Copyright Tanjug AP/Chris Pizzello

veličina teksta

Aa Aa

Poštovaoci su se danas okupili ispred kuće Tine Tarner kako bi odali počast muzičkoj legendi koja je preminula juče u 83. godini.

Cveće i poruke postavljene su ispred kuće u gradu Kusnahtu, na obali Ciriškog jezera, gde je Tarnerova godinama živela. 

Posetioci su neprestano dolazili na kapije njenog imanja, palili sveće i ostavljali poruke pevačici čiji su hitovi, između ostalih "What's Love Got To Do With It" i "Simply The Best". 

Meštani su je opisali kao popularnu komšinicu koji ne voli galamu. 

"Kada je prolazila, smejala se, osećala je da smo je gledali, ali je uvek bila veoma diskretna", rekla je Kristin. Prema njenim rečima, svi su je voleli. 

"Odrasla sam sa Tinom Tarner i bila je za mene velika žena, sa mnogo tuge i zbog teškog života, ali apsolutno neko kome bismo mogli da se divimo".

Tarner se preselila u Švajcarsku sa svojim dugogodišnjim partnerom Ervinom Bahom 1995. godine. Godine 2013, ubrzo nakon udaje za Baha, postala je švajcarska državljanka i odrekla se američkog državljanstva.

Još jedan meštanin po imenu Kosta došao je da joj oda počast.

"Ona je deo mog života već više od 35 godina i bila je dobra komšinica, pojavila se u gradu, bila je veoma omiljena", rekao je on.

Ispod znaka na kapiji na kome stoji napisano da se ne isporučuje ništa pre podneva, ostavio je pisanu poruku sa jednom crvenom ružom.

Tanjug AP/Chris Pizzello

 

"Mislim da je u redu da se pojavim ranije danas. Hvala i zbogom Tina. Jednostavno si bila najbolja", poručio je on.

Od Tine se danas oprašta i veliki broj Amerikanaca, koji postavljaju cveće na njenu zvezdu na holivudskoj Stazi slavnih, kao i u Londonu ispred pozorišta gde se nedeljama igrao mjuzikl o njenom životu.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura