Aktuelno iz kulture

Tom Kruz na premijeri dugoočekivane "Nemoguće misije": Moja je strast da vas zabavim, uvek ću se boriti za bioskope

Komentari

Autor: Variety

20/06/2023

-

22:04

Tom Kruz na premijeri dugoočekivane "Nemoguće misije": Moja je strast da vas zabavim, uvek ću se boriti za bioskope
Tom Kruz - Copyright Tanjug/AP Photo/Alessandra Tarantino

veličina teksta

Aa Aa

Prvi deo sedmog nastavka "Nemoguće misije" koji nosi podnaslov "Odmazda", premijerno je prikazan u Rimu, a Tom Kruz zvezda i producent ovog filma, tom prilikom održao je strastven govor na Španskim stepenicama. 

"Postoji zajednica čiji smo svi mi deo - različite kulture i načini života, svi se udružujemo da uživamo u filmu", rekao je Kruz, prenosi Variety.

"To je nešto s čim sam odrastao, što me je inspirisalo da sanjam i da želim da putujem svetom. Moj cilj od malih nogu bio je da pravim filmove i putujem. I to ne samo da budem turista, nego da radim u tom svetu i razumem njegovu kulturu. Kroz moje filmove mogao sam to da imam, jer su mi svi ovde dozvolili da ih zabavim. To je privilegija koju nikad ne uzimam zdravo za gotovo. Moja je strast da vas zabavim i uvek ću se boriti za velike bioskope i takvo iskustvo za sve", poručio je glumac.

Tanjug/AP Photo/Alessandra Tarantino

 

On je takođe odao počast reditelju Kristoferu Mekveriju, nazvavši ga svojim "kreativnim bratom".

"On je učestvovao u svakom filmu koji sam napravio u poslednjih šesnaest godina. Napisao je 'Nemoguću misiju: Protokol Duh", ali nije potpisan. Učestvovao je u montaži i pisanju svakog filma koji sam radio. On je moj kreativni brat i izuzetno ljudsko biće", ispričao je Kruz.

Glumac, koji se u najnovijem nastavku franšize vratio ulozi Itana Hanta, zahvalio se i gradu Rimu, kao i Veneciji u kojima je delimično sniman film. Upravo su Španske stepenice duž kojih je juče bio spušten crveni tepih za velike zvezde, bile mesto na kom se odigrala luda jurnjava automobila u kojoj su učestvovali Kruz i Hejli Atvel.

Sada su pored njih i reditelja, stepenicama prošetali i Sajmon Peg, Rebeka Ferguson, Vanesa Kirbi i mnoge druge zvezde.

Film je sniman i u Engleskoj, Abu Dabiju, Norveškoj, a zbog pandemije je produkcija trajala daleko duže nego što je planirano. 

"Nemoguća misija: Odmazda - Prvi deo", trebalo bi da se nađe u domaćim bioskopima od 13. jula.

Komentari (0)

Kultura