Aktuelno iz kulture

Danijel Krejg otkrio razlog zbog kog je pristao da snimi još jedan film o Džejmsu Bondu

Komentari

Autor: Total Film

21/07/2021

-

07:14

Danijel Krejg otkrio razlog zbog kog je pristao da snimi još jedan film o Džejmsu Bondu
Danijel Krejg otkrio razlog zbog kog je pristao da snimi još jedan film o Džejmsu Bondu - Copyright Printscreen YouTube/Billie Eilish

veličina teksta

Aa Aa

Danijel Krejg je mislio da će film "Spektra" iz 2015. godine biti poslednji u kom će igrati čuvenog tajnog agenta Džejmsa Bonda.

"Mislio sam da fizički neću biti u stanju da uradim još jedan. Za mene je bila rešena stvar da se neću vraćati", rekao je glumac koji je tokom snimanja prethodnog filma povredio meniskus.

Međutim, prilika da istraži drugačiju stranu Bonda, privukla ga je da se nađe u njegovoj koži još jednom.

"Zanimljivo je istraživati njegove emocije, jer je on tako odsečan. Ne voli ljude, jer je ubica. U ’Kazinu’ gubi ljubav svog života i padaju mu roletne na oči. U ’Zrncu utehe’, filmu koji ima svoje nedostatke, radi se o osveti. A ’Skajfol’ je o M. To je film o gubitku. To su velike teme, ali zašto ne bismo imali velike teme?“, kaže Krejg za Total film.

Poslednji film "Nema vremena za umiranje", čija je premijera zbog pandemije više puta pomerana, govori o "ljubavi i porodici".

"Jer šta je veće od toga? Bondova 'porodica' su Manipeni, Kju i M. A onda dolazi Nomi (Lašana Linč), poput neke daleke rođake za koju niste sigurni kakva je", kaže glumac.

Ovo će biti definitivno poslednji film u kom će se Krejg naći u ulozi agenta 007, posle 14 godina koliko je proveo u ovoj franšizi.

"Neverovatno sam ponosan i počastvovan što sam bio deo ovoga na ovakav način", rekao je glumac, dodajući da je toliko dugo ostao zato što je radio sa "najboljim ljudima u industriji".

"Ako ne možete biti uzbuđeni zbog filma o Bondu, šta uopšte može da vas uzbudi?", rekao je on.

Priredila: S. R.

Komentari (1)

Miroslav Barjaktarevic

21.07.2021 20:04

Muslim da je ipak honorar bio presudan.

Kultura