Aktuelno iz kulture

Dejvid Harbur nagovestio šta gledaoci mogu da očekuju od pete sezone "Stranger Things": "Vrlo je dirljivo"

Komentari

Autor: Variety

18/08/2023

-

22:19

Dejvid Harbur nagovestio šta gledaoci mogu da očekuju od pete sezone "Stranger Things": "Vrlo je dirljivo"
Dejvid Harbur nagovestio šta gledaoci mogu da očekuju od pete sezone "Stranger Things": "Vrlo je dirljivo" - Copyright Prinstscreen YouTube/Netflix

veličina teksta

Aa Aa

Dok je snimanje poslednje sezone serije "Stranger Things" prekinuto zbog štrajkova u Holivudu, glumac Dejvid Harbur, koji tumači lik policajca Džima Hopera potvrdio je da je imao priliku da pročita scenario i nagovestio da je "veoma dirljiv".

Harbur je nedavno učestvovao u podkastu "Happy Sad Confused" i ispričao da još ne zna kakav je sam kraj, ali da je generalno upoznat sa razrešenjem situacije.

"Vrlo je vrlo dirljivo", rekao je glumac.

On je objasnio da se peta sezona neće odmah nadovezati na dešavanja s kraja četvrte, gde je Maks (Sejdi Sink) završila u komi, Naopaki svet našao put do Hokinsa.

"Počinjemo u neko vreme nakon trenutka kada nas vidite da stojimo na brdu i posmatramo pepeo, dim i vatre. Tako da treba da zamislite svet kao drugačije mesto", rekao je Harbur.

Takođe je nagovestio da će poslednji deo serije biti "najveći do sada" i pohvalio njene autore i reditelje, braću Meta i Rosa Dafera.

"Oni su izvanredni, kao i inače. Nastavljaju da prevazilaze sami sebe. To je i veliki poduhvat. Setovi i stvari u scenariju koje smo videli veće su od svega što smo ranije radili", objasnio je glumac.

Četvrta sezona "Stranger Things", na koju je publika dugo čekala zbog pandemije, premijerno je prikazana prošle godine, ali sada je i termin prikazivanja pete neizvestan zbog štrajkova. 

"Trebaće neko vreme da se snimi, što će biti teško, jer još ne možemo da počnemo, ali tako je kako je. Uzbuđen sam što se vraćam. Uzbuđen sam što ćemo priču završiti na tako hrabar, neverovatan način. Jedva čekam da zaista uhvatim zamah s ovim likom, jer znate da će stići iskupljenje za glavne likove: Ileven, Hopera, Džojs, Vila i Majka. Ispratiće ih na grandiozan način jer su živeli sa vama u poslednjih osam godina", zaključio je glumac.

Inače, još nema potvrda da li će se se srpski glumac Nikola Đuričko koji je tumačio lik Jurija vratiti u petoj sezoni, ali mnogi svetski mediji pišu da su za to vrlo mle šanse. 

Komentari (0)

Kultura