Aktuelno iz kulture

"Poslednji dvoboj": Met Dejmon i Ben Aflek posle 20 godina ponovo zajedno u filmu

Komentari

Autor: Insider

22/07/2021

-

16:53

"Poslednji dvoboj": Met Dejmon i Ben Aflek posle 20 godina ponovo zajedno u filmu
The Last Duel - Copyright Prinstscreen YouTube/20th Century Studios

veličina teksta

Aa Aa

Popularne glumce Bena Afleka i Meta Dejmona, koji su najbolji prijatelji u stvarnom životu, sada možemo videti zajedno i u novom filmu, pod nazivom "Poslednji dvoboj", za koji su i pisali scenario.

U ostvarenju koje režira Ridli Skot igraju još i Džodi Komer i Adam Drajver, a u bioskopima bi trebalo da se nađe 15. oktobra.

"Poslednji dvoboj" prati mladu Margaritu (Džodi Komer), koja optužuje viteza Žaka Legrija (Adam Drajver) za silovanje. Legri odbacuje optužbe, a Margaritin muž (Met Dejmon) izativa ga na dvoboj.

Film je adaptacija istoimene knjige, a Aflek je trebalo da igra Legrijevu ulogu. Međutim, nakon toga je odlučio da uzme manju ulogu grofa. 

Ovo će biti prvi Dejmonov i Aflekov zajednički film posle "Džej i Tihi Bob uzvraćaju udarac" iz 2001. godine, piše Insajder.

Glumci su zajedno odrasli u Masačusetsu i prijatelji su od malih nogu, a slavu su stekli svojim zajedničkim ostvarenjem "Dobri Vil Hanting", koji im je doneo Oskara za najbolji originalni scenario. Zajedno su igrali u čak devet filmova, među kojima su "Glory Daze", "Polje snova", "School Ties", "Dogma", "Chasing Amy"...

Priredila: S. R.

Komentari (0)

Kultura