Reflektor

Objavljen prvi trejler za poslednju sezonu serije "Okružen mrtvima": "U jedanaestoj sezoni gasimo se uz prasak" (VIDEO)

Komentari

Autor: Variety

25/07/2021

-

15:26

Objavljen prvi trejler za poslednju sezonu serije "Okružen mrtvima": "U jedanaestoj sezoni gasimo se uz prasak" (VIDEO)
Objavljen prvi trejler za poslednju sezonu serije "Okružen mrtvima": "U jedanaestoj sezoni gasimo se uz prasak" (VIDEO) - Copyright Prinstscreen YouTube/IGN

veličina teksta

Aa Aa

Trejler jedanaeste i poslednje sezone serije "Okružen mrtvima" (Walking Dead), premijerno je prikazan na Komik Konu u San Dijegu ovog vikenda. 

U odlomku vidimo omiljene borce protiv zombija - Derila, Kerol, Megi, Gabrijela, Jezekilja i Negana, prenosi Varajeti.

Ranije je najavljeno da će sezona biti izdeljena na tri dela, od po osam epizoda, od kojih će prva biti premijerno prikazana 22. avgusta.

"Okružen mrtvima" je trebalo da se završi još prošle godine, ali je emitovanje poslednje sezone prolongirano zbog pandemije. Umesto toga, emitovano je šest epizoda koje su smatrane delom 10. sezone. 

Tokom panela na Komik Konu, producentkinja serije Anđela Kang ispričala je kako je pandemija promenila pristup snimanju serije.

"U jedanaestoj sezoni gasimo se uz prasak. Vraćamo se našim velikim, sveobuhvatnim ekstravagantnim epizodama sa fantastičnim interakcijama likova", kaže Kang.

Postapokaliptična horor serija već je iznedrila druga ostvarenja sa istom franšizom, poput "Fear The Walking Dead" i "Talking Dead", a u pripremi je i antologijska serija pod naslovom "Tales of the Walking Dead".

Iako će 11. sezona biti poslednja, već 2023. očekuje nas spin-of u kom ćemo gledati Normana Ridusa i Melisu Mekrajd koji će i u novoj seriji igrati Derila i Kerol.

Priredila: S. R.

Komentari (0)

Kultura

Porodica sa supermoćima, novi Sajnfildov projekat i Dženifer Lopez u svemiru: Nove serije i filmovi u maju na Netfliksu