Reflektor

Koncert benda "Ničim izazvan" i promocija singla "Bože, kako si?"

Komentari

Autor: Euronews

27/07/2021

-

15:08

Koncert benda "Ničim izazvan" i promocija singla "Bože, kako si?"
MarkoEDGE - Copyright MarkoEDGE

veličina teksta

Aa Aa

Popularni bend "Ničim izazvan" novim singlom "Bože, kako si?" najavljuje svoj prvi koncert ove godine u Beogradu, a koji će biti održan 29. jula na letnjoj sceni Bitefart SummerStage.

Spot za novu pesmu režirao je Boris Bakalov i ova pesma, baš kao i par poslednjih singlova koje je bend izdao, odraz je godine koja je za nama. Stoga pesma "Bože kako si?" poziva na buđenje empatije na koju smo skoro svi zaboravili.

"Živimo u svetu koji je poput javnog toaleta. U njemu svaki dan možemo videti dosta prljavštine i svaki dan mora da se vodi računa o higijeni. Moramo da mislimo na one koji tek dolaze na ovaj svet, i ujedno se potrudimo da izađemo odatle čistih ruku. U suprotnom, svi ćemo skrenuti sa uma i za nama neće ostati niko da taj nered počisti", poručuje Boris Bakalov i dodaje:

"Kroz deset godina, koliko postojimo, u našim pesmama su se mogli čuti razni muzički stilovi. Sa singlom `Bože kako si?` smo otišli najdalje do sada. Iako je pesma nabijena energijom i oštrim zvukom, zapravo poručujemo svakom našem slušaocu da malo uspori, zastane i zapita sebe i osobu pored sebe `Kako si?`."

Nova pesma snimana je u Vrbasu, u studiju "Šamarčina", a audio produkciju je radio Đani Pervan u Sarajevu.

Bend "Ničim izazvan" će, pored svojih brojnih hitova, pesmu "Bože, kako si?" po prvi put uživo izvesti na pomenutom koncertu u Bitefart Summer Stage-u. Ulaznice po ceni od 1.200 i 1.500 dinara su u prodaji preko online servisa Tickets.rs.

Komentari (0)

Kultura