Reflektor

Počinje Lovefest: Na najveću binu u regionu stiže ultramoćno ozvučenje LEO Meyer

Komentari

Autor: Euronews Srbija

05/08/2021

-

16:11

Počinje Lovefest: Na najveću binu u regionu stiže ultramoćno ozvučenje LEO Meyer
Počinje Lovefest: Na najveću binu u regionu stiže ultramoćno ozvučenje LEO Meyer - Copyright Lovefest Promo

veličina teksta

Aa Aa

"Lovefest je potpuno spreman da od danas u Vrnjačkoj Banji ugosti svetske muzičke gigante i to na najvećoj bini koju je Srbija ikada videla. Čuveni Fire Stage, po kome će od danas do subote prošetati velikani, među kojima su Joseph Capriati, Ilario Alicante, Loco Dice, legendarni Jamie Jones, dugo iščekivani Apollonia, Anna, Anfisa Letyago i mnogi drugi, ove godine dostigao je neverovatne dimenzije od 65 metara širine", navode organizatori.

Bina je visoka čak 18 metara, a na nju je postavljeno jedno od najboljih ozvučenja na svetu - LEO Meyer.

"LEO Meyer je prvi izbor brojnih svetskih velikih festivala, a za sada je ocenjen kao najbolji zvuk za festivalska i koncertna događanja. Za izgradnju Fire džinovskog stejdža korišćeno je čak 4.830 sklopivih delova, kao i 180 tona tegova, a bina je projektovana tako da izdrži nalet vetra i do 100 kilometara na sat", dodaju iz Lovefesta.

Euronews TV

Čitava konstrukcija teška je više od 80 tona, a na njenoj izgradnji u saradnji sa kompanijama Stage Pro i Sky Music radilo je više 150 ljudi čak dve nedelje. Specifično za ovu binu je i to što se postavlja jedan od najvećih LED backova u Srbiji, 15 metara visine i 10 metara širine.

"Nismo štedeli ni na tehničkoj produkciji, pa će tako Coke Fire Stage oživeti i dobiti svoj potpuni scenografski oblik pomoću više od 250 uređaja za rasvetu, kao i preko 170 kvadrata led ekrana. Tu je i specijalan brending, na kome je za ovu godinu radio čitav tim dizajnera. H2O bina će takođe imati Leo ozvučenje i na taj način dobiti najbolji zvuk ikada za dnevne žurke na gradskom Olimpijskom bazenu", navodi se u saopštenju.

Program dostupan na Lovefest aplikaciji

Kompletan program festivala posetioci mogu naći na Lovefest aplikaciji, koja je dostupna za sve IOS i Android korisnike.

Lovefest Promo

 

Prvog festivalskog dana na Coke Firi bini nastupiće Anfisa Letyago, Anna, Ilario Alicante i Jseph Capriati. Zvezda Jameson Live bine biće Senidah, a uz nju na bini će se pojaviti i Vojko V, dvojac Who See, Smoke Mardeljano i Bigru i Paja Kratak.

Ultra Energy Stage ugostiće di-džejeve Danielle, Solara, Call Super, a program će zatvoriti Palms Trax. Na VODAVODA H2O bini posetioce čekaju Mancha i Peter Portman. Najmanja bina na svetu ugostiće Illusory, Kataina, DJ Joca K, Trips&Ticks i mnoge druge.

Kapije otvorene od 19.30h

Kapije festivala biće otvorene od 19.30h, a zamena za narukvica počela je već od podneva. Ulaz će biti otvoren do dva sata posle ponoći.

Podsećamo, na festival mogu da dođu svi oni koji imaju potvrdu o vakcinaciji (zeleni sertifikat ili odštampanu potvrdu) ili negativan PCR test ne stariji od 72 sata, potvrdu o preležanoj bolesti Covid-19, ne stariju od šest meseci ili bilo koji antigenski test urađen u ovlašćenoj laboratoriji ne stariji od 48 sati, ili odrađen na ulazu u festivalsku lokaciju po povlašćenoj ceni uz kartu.

Komentari (0)

Kultura