Reflektor

Poslednja epizoda "Prijatelja" emitovana je pre tačno 20 godina: O jednoj velikoj grešci fanovi i danas pričaju

Komentari

Autor: Tanjug

06/05/2024

-

18:45

Poslednja epizoda "Prijatelja" emitovana je pre tačno 20 godina: O jednoj velikoj grešci fanovi i danas pričaju
Poslednja epizoda "Prijatelja" emitovana je pre tačno 20 godina: O jednoj velikoj grešci fanovi i danas pričaju - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Poslednja epizoda američke serije "Prijatelji" emitovana je na današnji dan pre 20 godina, a fanovi su uočili ogromnu grešku u kontinuitetu.

Prema postu na Reditu objavljenom 2018. godine, napravljena je ogromna greška tokom osme sezone, koja je prvi put emitovana 2001. i u vezi je sa Rejčel Grin, koju igra Dženifer Aniston.

Naime, Rejčel je trudna tokom cele ove sezone i očekuje svoje prvo dete, ali su kreatori serije napravili prilično nesrećnu grešku u kontinuitetu u dužini njene trudnoće jer datumi navedeni u programu sugerišu da je Rejčel bila trudna čitavu godinu, mnogo duže od devet meseci.

Korisnik Redita koji je otkrio grešku je objasnio da je pogledao sve sezone "Prijatelja" po milioniti put i shvatio ogromnu grešku u kontinuitetu.

Fanovi su naveli da kontinuitet nije jača strana serije, ali da ih toliko vole da im opraštaju sve greške.

Prema pisanju britanskog Mirora uobičajeno je da televizijske serije imaju greške u zapletu i kontinuitetu, posebno ako traju dugo i da je teško zapamtiti zaplete iz ranijih sezona.

 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura