Poznati

"Teškog srca smo rekli zbogom": Kortni Koks i Met LeBlank se oprostili od Metjua Perija

Komentari

Autor: Tanjug

15/11/2023

-

12:31

"Teškog srca smo rekli zbogom": Kortni Koks i Met LeBlank se oprostili od Metjua Perija
"Teškog srca smo rekli zbogom": Kortni Koks i Met LeBlank se oprostili od Metjua Perija - Copyright Printscreen YouTube/Friends: Joey Finds Out (Season 5 Clip)TBS

veličina teksta

Aa Aa

Kortni Koks i Met LeBlank odali su počast nedavno preminulom kolegi iz serije "Prijatelji" Metjuu Periju u objavama na društvenoj mreži Instagram.

"Zahvalna sam na svakom trenutku koji sam provela sa tobom i nedostaješ mi svakog dana", napisala je Koks, koja je igrala ulogu Monike u popularnoj seriji, u emotivnoj objavi na Instagramu.

 

 

Met Le Blank, koji je igrao Džoija Tribijanija, napisao je da Perija nikada neće zaboraviti i da je bila čast igrati sa Perijem i nazvati ga svojim prijateljem.

"Teškog srca sam rekao zbogom. Vreme koje smo proveli zajedno jedno je od najboljih trenutaka mog života", napisao je Le Blank. On je pisanu odu završio šalom "I izgleda da ćeš zadržati 20 dolara koje mi duguješ".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Matt LeBlanc (@mleblanc)

 

Koks je govoreći o njenoj i ulozi Perija u seriji rekla da je trebalo da imaju sasvim drugačiji odnos.

"Čendler i Monika su trebali da imaju kratku romansu u Londonu. Ali, zbog dobre reakcije publike, to je bio početak njihove ljubavne priče. Pre nego što smo počeli da snimamo, šapnuo mi je šalu. Često je radio takve stvari. Bio je zabavan i nežan", napisala je Koks.

Metju Peri je nedavno preminuo prošlog meseca u 54. godini, posle utapanja u svom domu u Los Anđelesu. Nakon sprovedenih toksikoloških testova, okolnosti njegove smrti istražuje Medicinska kancelarija okruga Los Anđeles.

U zajedničkoj izjavi kolege iz serije su 28. oktobra poručile da su nisu bili samo kolege, već porodica.

Peri je bio poznat po ulozi Čendlera Binga u seriji "Prijatelji" od 1994. do 2004. godine, a tokom života otvoreno je govorio o zavisnosti. 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Magazin