Fokus

Met Leblank se oprostio od Perija: Bila mi je čast da te zovem prijateljem

Komentari

Autor: Tanjug

14/11/2023

-

19:53

Met Leblank se oprostio od Perija: Bila mi je čast da te zovem prijateljem
Met Leblank i Metju Peri - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Američki glumac Met Leblank oglasio se danas povodom nedavne smrti njegovog kolege iz serije "Prijatelji" Metjua Perija, poručivši da mu je bila čast da Perija zove svojim prijateljem.

"Metju, teška srca se opraštam. Vreme koje smo proveli zajedno je među mojim omiljenim trenucima u životu. Bila mi je čast da delim binu sa tobom i da te zovem svojim prijateljem", napisao je Leblank na Instagramu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Matt LeBlanc (@mleblanc)

Poručio je Periju da ga nikada neće zaboraviti i da će se uvek smejati kada pomisli na njega.

"Nikada te neću zaboraviti. Nikada. Raširi krila i poleti, brate moj. Konačno si slobodan. Puno ljubavi. I pretpostavljam da zadržavaš 20 dolara koje mi duguješ", naveo je Leblank.

profimedia

 

Metju Peri je preminuo 28. oktobra u 55. godini. Pronađen je mrtav u svom domu u Los Anđelesu, a uzrok smrti i dalje je nepoznat. Početkom novembra je sahranjen na Forest loun groblju u blizini Los Anđelesa, na kojem počivaju mnoge filmske zvezde, a koje se nalazi u blizini Varner Bros studija, gde su snimani "Prijatelji".

Osim porodice i najbližih prijatelja, sahrani su prisustvovale i Metjuove kolege iz "Prijatelja" Dženifer Aniston, Liza Kudrou, Kortni Koks, Dejvid Švimer i Met Leblank.

Komentari (0)

Svet