Reflektor

Šaja Labaf glumi monaha i svetitelja u novom filmu Abela Ferare

Komentari

Autor: Variety

15/08/2021

-

09:20

Šaja Labaf glumi monaha i svetitelja u novom filmu Abela Ferare
Šaja Labaf glumi monaha i svetitelja u novom filmu Abela Ferare - Copyright AP/Willy Sanjuan, EPA/URS FLUEELER

veličina teksta

Aa Aa

Legendarni reditelj Abel Ferara planira da angažuje Šaju Labafa za glavnu ulogu u svom novom filmu, uprkos optužbama za nasilje koje je protiv glumca prošle godine iznela njegova bivša devojka FKA Tvigs.

"Radimo film o ocu Piju, monahu iz Apulije. Smešten je u Italiju neposredno posle Prvog svetskog rata. On je sada svetac, imao je stigme (rane koje se posebnim ljudima, prema verovanju katolika, otvaraju na mestima na telu gde su Isusu Hristu nanete povrede tokom raspeća). Takođe je bio usred vrlo teškog političkog perioda u svetskoj istoriji. Bio je vrlo mlad kad je postao svetac, tako da će njega igrati Šaja Labaf", kaže Ferara za Varajeti. 

Reditelj namerava da započne snimanje u oktobru ove godine, a kaže da je reč o "većem" projektu, od većine njegovih radova. 

Pre nekoliko meseci jedna od najmoćnijih agencija za glumce CAA raskinula je ugovor sa Šajom Labafom, nakon što ga je njegova bivša devojka FKA Tvigs optužila za fizičko zlostavljanje. 

Labaf je stekao slavu ulogama u "Transformersima" i filmovima o Indijani Džonsu, a nedavno je igrao u akcionom filmu "The Tax Collector" i "Pieces of a Woman".

Ferara, koji je ranije napravio dokumentarac o ocu Piju, trenutno se nalazi na Filmskom festivalu u Lokarnu, gde će se održati svetska premijera njegovog novog filma "Zeros and Ones" sa Itanom Hokom u glavnoj ulozi. 

Priredila: S. R.

Komentari (0)

Kultura