Reflektor

Eminem glumi doušnika u seriji koju producira 50 Cent

Komentari

Autor: The Wrap

18/08/2021

-

17:05

Eminem glumi doušnika u seriji koju producira 50 Cent
50 Cent i Eminem - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa
Eminem glumi doušnika u jednoj od epizoda nove serije 50 Centa "BMF" (Black Mafia Family). 
 
"Čast mi je i cenim što je moj dobri prijatelj Em podržao moju novu seriju 'BMF'. Ne možemo snimati seriju smeštenu u Detroitu, a da ne uključimo legendu kakva je Eminem", naveo je u saopštenju Kurtis Džekson, poznatiji kao 50 Cent.
 
Reper će glumiti Rika Verša Mlađeg, odnosno "Vajt Boj Rika", koji je u tinejdžerskom dobu, kada je prodavao drogu i oružje u detroitskoj bandi, bio doušnik Federalnog istražnog biroa. Međutim, na kraju su ga saveznici napustili i uhapšen je zbog posedovanja kokaina. Dobio je doživotnu kaznu zatvora, ali je pušten u junu 2020. u pedesetoj godini života.
 
Verš je bio legendaran lik u svetu hip hopa, uprkos tome što je imao malu ulogu u bandi. Bio je tema dokumentarca "White Boy" iz 2017. godine, dok je film "White Boy Rick" objavljen 2018, prenosi The Wrap.
 
Serija "BMF" inspirisana je istinitom pričom o dvojici braće Demetrijusu i Teriju Flenoriju koji su sa ulica Detroita krajem osamdesetih osnovali jednu od najuticajnijih kriminalnih porodica u Americi. 
 
TV mreža Starz na kojoj će se serija emitovati, opisuje je kao "priču o ljubavi, prijateljstvu i kapitalizmu u poduhvatu ostvarivanja američkog sna". 
 
Demetrijusa, poznatog kao "Big Mič", igraće njegov sin iz stvarnog života (Lil Mič), a kao gostujući glumci pojavljuju se i Snup Dog, La La Entoni i Seraja. 
 
Serija je snimana u Atlanti i Eminemovom rodnom Detroitu, a premijerno će biti prikazana 26. septembra.
 
Priredila: S. R.

Komentari (0)

Kultura