Reflektor

"Hladno pivo" 21. avgusta na "Tašu", ovo su uslovi za ulazak na koncert

Komentari

Autor: Euronews Srbija

19/08/2021

-

13:22

"Hladno pivo" 21. avgusta na "Tašu", ovo su uslovi za ulazak na koncert
"Hladno pivo" 21. avgusta na "Tašu", ovo su uslovi za ulazak na koncert - Copyright Roberto Pavić

veličina teksta

Aa Aa

Pank rok bend "Hladno pivo" održaće 21. avgusta (20.30h) na Tašmajdanu, svoj veliki beogradski koncert, a kao predgrupa nastupiće pančevački pankeri "Raskid 13".

Do koncerta na kojem će zagrebački bend proslaviti dve decenije koncertnog druženja sa publikom u Srbiji ostalo je još dva dana, a prema pravilima za sigurno održavanje koncerata u vreme epidemije koronavirusa, publika će moći da prisustvuje koncertu uz potvrdu o izvršenoj vakcinaciji, potvrdu o preležanom kovidu ili uz negativni rezultat PCR ili brzog antigenskog testa.

"Organizator koncerta, promoterska kuća Long Play iz Beograda u saradnji sa labaratorijom Srbolab M. omogućila je publici da 21. avgusta, na dan koncerta, u periodu od 11 do 21 čas, ispred stadiona Tašmajdan, obavi testiranje na virus korone brzim antigenskim testom. Za sve koji dođu na testiranje uz kupljenu ulaznicu, brzi antigenski test će koštati 300 dinara", navode organizatori. 

"Hladno pivo" počelo je druženje sa publikom u Srbiji u bašti Studentskog kulturnog centra Beograda 16. juna 2001. godine, odakle je Glas javnosti bio proročki izvestio da je sudeći po viđenom, žestokom i maksimalno uigranom nastupu, "Hladno pivo" udarilo čvrste temelje za buduće, redovno pojavljivanje na ovim prostorima.

I zaista, posle SKC, tokom godina usledila su brojna i sve masovnija druženja Beograđana, Novosađana i stanovnika drugih naših gradova sa "Hladnim pivom". Bend je samostalno čak četiri puta punio Halu sportova, jednom halu Novosadskog sajma, stigavši i do prostora Beogradske tvrđave. Sada je na red došao da se raspeva "Taš". 

Preporuka za vas

Mile Kekin: "Hladno pivo" na Tašu uz najveće hitove i gudače, želim nakon ove prisilne pauze pevati do zore ili dok nas ne poteraju s bine
Mile Kekin sa Exita poručuje: Ovo je kao da te je iz najdubljeg sna probudila najbolja žurka u životu

Komentari (0)

Kultura