Reflektor

Zdravko Čolić 4. septembra u Kragujevcu, koncert će biti održan na Hipodromu

Komentari

Autor: Euronews Srbija

27/08/2021

-

15:07

Zdravko Čolić 4. septembra u Kragujevcu, koncert će biti održan na Hipodromu
Zdravko Čolić 4. septembra u Kragujevcu, koncert će biti održan na Hipodromu - Copyright Live production

veličina teksta

Aa Aa

Legendarni pevač Zdravko Čolić održaće dugoočekivani koncertu Kragujevcu 4. septembra (20h) na stadionu na Hipodromu, a ne u prostoru Kneževog Arsenala kako je prvobitno bilo planirano.

Koncert je prebačen na prostor Hipodroma zbog većih kapaciteta i biće organizovan u skladu sa preporukama medicinske struke za organizaciju kulturnih događaja većeg kapaciteta.

Prema protokolima, na koncert će moći da uđu posetioci koji imaju potvrdu o imunizaciji, potvrdu da su negativni na Kovid-19 na osnovu PCR ili brzog antigenskog testa, ili uz potvrdu da su preležali virus.

Kako navode organizatori koncerta, na dan koncerta, 4. septembra, u periodu od 11 do 20 časova ispred Hipodroma biće moguće obaviti testiranje na virus korone brzim antigenskim testom. Za sve koji dođu na testiranje uz kupljenu ulaznicu, brzi antigenski test će koštati 250 dinara.

Dolazak legendarnog pevača Zdravka Ćolića bio je prethodno planiran za 19. jun 2021. godine, ali se taj datum se pokazao neostvarivim, zbog tada važeće zabrane održavanja muzičkih događaja sa velikim brojem posetilaca.

"Kragujevčanima i brojnoj publici koja se očekuje iz drugih delova Srbije i regiona potrebno je još samo malo strpljenja do 4. septembra i istinskog muzičkog spektakla, jer će prisustvoati izvođenju neverovatanog niza bezvremenih hitova pevača svetskog glasa", navode iz Long Playa.

Komentari (1)

Kg

03.09.2021 18:32

Koji Zdravko Colic. Niti ga volim niti ga slusam. Takvu vrste muziku ne volim. Samo rok i hevi metal muzika.

Kultura