Reflektor

Džastin Timberlejk rame uz rame sa Benisiom del Torom

Komentari

Autor: Daily Mail

28/08/2021

-

20:38

Džastin Timberlejk rame uz rame sa Benisiom del Torom
Džastin Timberlejk rame uz rame sa Benisiom del Torom - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Džastin Timberlejk se pridružio Benisiju del Toru u novom Netfliksovom trileru pod nazivom "Reptile".

Kako prenosi Daily Mail, poznati reditelj muzičkih spotova Grant Singer će debitovati na velikom platnu ovim ostvarenjem, za koji je napisao scenario zajedno sa Bendžaminom Brejverom.

Autentični glumac i, kako ga često u medijima predstavljaju, buntovni šmeker Del Toro igra okorelog detektiva kome je u zadatak pripalo da reši jezivo ubistvo mladog agenta za nekretnine. Zaplet priče upravo prati detektiva dok pokušava da otkrije istinu u slučaju u kom ništa nije onako kako se čini. Prema navodima autora filma, detektiv dok rešava slučaj usput shvata kako ujedno i razbija izluzije u svom životu.

Del Toro će, takođe, na ovom projektu biti angažovan i kao izvršni producent zajedno sa Rejčel Smit.

Podsetimo, Timberlejk je u januaru imao premijeru filma "Palmer" (Apple TV Plus), a nedavno je potpisao ugovor da će igrati američkog voditelja Čaka Barisa u adaptaciji za TV seriju njegove kontroverzne i neovlašćene autobiografije "Ispovest opasnog uma".

S druge strane, Del Toro je nedavno predstavio film "No Sudden Move" reditelja Stivena Soderberga. Ovaj markantni glumac igra u novom filmu Vesa Andersona "Francuska depeša", premijerno prikazanom na festivalu u Kanu, a koji se u bioskopima očekuje od 22. oktobra.

Del Toro, takođe, glumi u predstojećem "All Star Weekend" ostvarenju scenariste i reditelja Džejmija Foksa.

Komentari (0)

Kultura