Reflektor

Tori Amos uskoro objavljuje novi album: Bila sam u svom ličnom paklu

Komentari

Autor: Variety

21/09/2021

-

09:59

Tori Amos uskoro objavljuje novi album: Bila sam u svom ličnom paklu
Tori Amos - Copyright AP/Mark Humphrey

veličina teksta

Aa Aa

Tori Amos planira da objavi novi studijski album pod nazivom "Ocean to Ocean" 29. oktobra ove godine, saopštila je muzička kuća "Deka rekords".

Njen album oslanja se na pandemiju i napad na Kapitol, a predstavlja "povratak introspekciji" kakvu smo imali prilike da čujemo na njenom albumu "Little Earthquakes" iz 1992. godine, piše Varajeti.

"Ovo je album o vašim gubicima i tome kako da se nosite s njima. Kad dovoljno proživite, možete da prepoznate da se ne osećate kao mama kakva ste želeli da budete, supruga koja ste želeli da budete i umetnica kakva ste želeli da budete. Da biste napravili taj prelaz, morate da pišete sa mesta na kom se nalazite. Bila sam u svom ličnom paklu i rekla sam sebi, odatle pišeš - radila si to i pre... Svi smo imali trenutke koji su nas srušili. Ovaj album je s vama, naročito ako ste na mestu gubitka. Fascinirana sam kako se neko ko je prošao kroz tragediju, nosi sa tugom. Tu leži zlato. Kad se neko nalazi na tom mestu i razmišlja: 'Gotov sam', kako da doprete do te osobe? Nekad to nije pilula ili dupla tekila, to je sedenje u blatu zajedno. Naći ćemo se u blatu", objavila je legendarna muzičarka.

Amos je objavila svoju drugu knjigu "Resistance" (u prevodu "Otpor") 2019. godine i režirala svoj mjuzikl "The Light Princess".

Pre gotovo trideset godina postala je prva javna ličnost koja je podržala američku Nacionalnu mrežu za žrtve silovanja, zlostavljanja i incesta i dan danas je član njenog veća. 

Preporuka za vas

Kristina Agilera ponovo priprema latino album: Muzika me iznova inspiriše
Buč Kesidi: Nas muzika pokreće i to baš ova koju mi pravimo

Komentari (0)

Kultura