Poznati

Kristina Agilera ponovo priprema latino album: Muzika me iznova inspiriše

Komentari

Autor: People

13/07/2021

-

17:22

Kristina Agilera ponovo priprema latino album: Muzika me iznova inspiriše
Kristina Agilera - Copyright AP/Chris Pizzello

veličina teksta

Aa Aa

Kristina Agilera najavljuje novi latino album i ističe da je rad na novim pesmama iznova inspiriše.

"Ponovo me inspiriše muzika, a novi album predstavlja za mene onaj trenutak kada se zatvara jedan krug. Godinama sam želela ovako nešto da uradim, i uz sebe imam neverovatan tim, koji mi pruža podršku", izjavila je za People pop zvezda.

Prema njenim rečima, sad već može da kaže da je dugo u ovom poslu, te da ima prilično iskustva, ali da se ništa ne može porediti sa radom i druženjem sa latino muzičarima i energijom koju oni nose, uz ljubav i strast koju dele.

Agilera kaže da će upravo istraživanje latino muzike doprineti tome da i nove pesme "zarone dublje u njene korene", ali će one istovremeno zadržati puno klasičnih stilova, odajući priznanje onima koji su ispisivali istoriju muzike.

Album će biti drugi koji će objaviti na španskom jeziku, pošto je 2000. objavila "Mi Reflejo", kao svoj drugi studijski album, a koji je bio na španskom i koji je osvojio i kritiku i publiku.

"Sve je sada sazrelo. Stvari su postale mnogo dublje, i u pogledu vokalnih mogućnosti, a iza mene je dragoceno iskustvo u ovom poslu, tako da je ovo novo poglavlje za mene. Mnogo sam svesnija i imam mnogo više poštovanja prema svemu što je doprinelo tome da sam sada ovakva žena", zaključila je Agilerova.

Komentari (0)

Magazin