Reflektor

Egzitov panel "Svesna seksualnost“ progovara o brojnim intimnim i tabu temama

Komentari

Autor: Euronews

27/05/2021

-

12:14

Egzitov panel "Svesna seksualnost“  progovara o brojnim intimnim i tabu temama
Egzitov panel "Svesna seksualnost“ progovara o brojnim intimnim i tabu temama - Copyright Promo

veličina teksta

Aa Aa

Egzitova platforma "R:evolucija svesti" panelom će pod nazivom "Svesna seksualnost" ("Conscious Sexuality") u četvrtak, 3. juna, u 20 sati otvoriti uzbudljivo i dosad neobrađeno polje diskusija i učenja, navode iz organizacije festivala.

Skoro pola miliona ljudi pratilo je dosadašnja okupljanja, a ovaj, sedmi po redu panel, kroz brojne intimne i tabu teme staviće fokus na seksualnu energiju, taj apsolutni i nepresušni izvor kreativnosti koji ima moć da stvori najveće čudo od svih - život.

Učesnici panela biće Džordan Grej (Jordan Gray), jedan od najcenjenijih trenera za seks i veze, i jedan od najprodavanijih autora na tom polju, koji je objavljivao i u medijima kao što su Vog, Forbs, Kosmo, Njujork Tajms... Ali i Triambika Ma Vive, koja vodi seminare posvećene seksualnosti širom sveta i pruža somatsko lečenje i mentorstvo za emocionalno i seksualno osnaživanje, kao i Baster Redvik (Buster Radvik), sertifikovani senzorimotorni psihoterapeut u privatnoj praksi.

Moderatorka panela biće Una Senić, seritfikovana Kundalini Yoga učiteljica, poznata voditeljka, reporterka, novinarka, muzičarka, i koautorka knjige "Balkan Tango With New Idea Woman".

Panel "Svesna seksualnost" otkriće kako moćnu seksualnu energiju iskoristiti za transformisanje i značajno poboljšanje svakog aspekta života, mentalno i fizičko zdravlje, odnose sa sobom i drugima, kreativno izražavanje i ukupnu sreću i dobrobit.

"Naučiće nas kako da povećamo životnu snagu da bismo ostali mladi, i bili zdraviji nego ikada ranije, kako da negujemo samopouzdanje u svakodnevnom životu, kako da volimo i prihvatimo svoje telo i sebe u potpunosti, i kako da iskoristimo ovu energiju da bismo živeli bogat, ispunjen život", ističe se u saopštenju Egzita, uz napomenu da je Egzitova platforma besplatna i potrebno je samo prethodna registracija na Zoom linku.

Komentari (1)

Kultura