Reflektor

Adel: Konačno sam spremna da objavim novi album. Nikad se nisam osećala ovako smireno

Komentari

Autor: Euronews Srbija, S. R.

13/10/2021

-

20:44

Adel: Konačno sam spremna da objavim novi album. Nikad se nisam osećala ovako smireno
Adel: Konačno sam spremna da objavim novi album. Nikad se nisam osećala ovako smireno - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Pevačica Adel objavila je na Tviteru da je "konačno spremna" da objavi svoj sledeći album "30", koji će svetlo dana ugledati 19. novembra.

"Nisam bila ni blizu onoga gde sam se nadala da ću biti kada sam počela da radim na njemu pre gotovo tri godine. Zapravo, potpuno suprotno od toga", napisala je ona.

"Usput sam saznala mnogo bolnih istina o sebi. Skinula sam mnogo slojeva, ali sam takođe sebe zamotala u nove. Otkrila sam istinski korisne i upotpunjujuće načine razmišljanja kojim mogu da se vodim i osećam da sam konačno ponovo pronašla svoju emociju. Išla bih toliko daleko da kažem da se u životu nisam osećala smirenije", dodala je pevačica.

 

 

Od njenog studijskog albuma "25" koji je objavila 2015. Adel se udala, a potom i razvela od muža Sajmona Koncekog. U svom saopštenju, album naziva "prijateljem" koji joj je pomogao da prođe kroz "najturbulentniji period u životu". 

"A taj prijatelj je, bez obzira na sve, proveravao kako sam, iako sam ja prestala da mu se javljam, jer sam bila toliko obuzeta sopsvenom tugom. Od tada sam uz mnogo muke ponovo izgradila svoju kuću i svoje srce, a ovaj album govori o tome", napisala je pevačica zaključivši da se "dom nalazi tamo gde je srce".

Adel je 5. oktobra najavila novu pesmu "Easy On Me" za koju je objavila i tizer, dok će u celosti biti dostupna od 15. oktobra.

Ranije su glasine o tome da pevačica sprema objavljivanje novog albuma podstakli bilbordi sa brojem "30" koji su se pojavili širom sveta. 

Inače, njeni raniji albumi su takođe imali brojeve kao nazive, koji su se odnosili na njene godine. Debi album "19" objavila je 2008, zatim "21" 2011, a potom "25" 2015. 

Adel je svetsku slavu stekla albumom "21" na kom u hitovi kao što su "Rolling in the Deep", "Someone Like You" i "Set Fire to the Rain".

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura