Reflektor

Natali Imbrulja, povratak na scenu posle 12 godina: Prolazila sam dug period blokade, a onda sam pronašla svoj glas

Komentari

Autor: OurCulture

23/09/2021

-

15:38

Natali Imbrulja, povratak na scenu posle 12 godina: Prolazila sam dug period blokade, a onda sam pronašla svoj glas
AP/Vianney Le Caer - Copyright AP/Vianney Le Caer

veličina teksta

Aa Aa

Natali Imbrulja, pevačica koju najšira publika pamti po kultnom hitu-obradi pesme "Torn", posle 12 godina objavljuje novi autorski rad.

Na scenu se vraća sa novim studijskim albumom "Firebird", koji bi trebalo da se pojavi 24. septembra, a prvi singl već je objavljen "Build It Better".

 

 

"Stvaranje ovog albuma bilo je duboko i zadovoljavajuće iskustvo. Prolazila sam dugi period spisateljske blokade i bilo je teško zamisliti ponovni dolazak na ovo mesto", kazala je za magazin OurCulture Natali Imbrulja i dodala:

"Pre nego što je počela pandemija, počela sam da pišem pesme u Londonu, ubrzo nakon toga otišla sam u Nešvil. Sa svakim novim snimanjem i novom saradnjom, počela sam da gradim samopouzdanje, pronašla sam svoj glas i počela da stvaram autentični zvuk i stil. Bila je privilegija raditi s takvim talentima na `Firebirdu`. Ne mogu da dočekam da ljudi konačno čuju album".

Album sadrži nekoliko saradnji, a među njima, Natali posebno ističe onu sa Albertom Hamendom Jr. iz grupe "The Strokes".

Četrdesetšestogodišnjoj muzičarki ovo je šesti studijski album. Poslednji je objavila 2015. godine, "Male", sa kaverima muških izvođača.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura