Reflektor

Objavljen novi trejler za četvrtu sezonu "Stranger Things": Dobrodošli u Kaliforniju

Komentari

Autor: Euronews Srbija

07/11/2021

-

17:23

Objavljen novi trejler za četvrtu sezonu "Stranger Things": Dobrodošli u Kaliforniju
Stranger Things - Copyright Prinskrin/Youtube/Stranger Things/Netflix

veličina teksta

Aa Aa

Dugoočekivana četvrta sezona popularne serije "Stranger Things", čije se snimanje odužilo zbog pandemije, uskoro stiže na Netfliks, a zahvaljujući novom trejleru konačno otkrivamo šta se dešava sa Eleven.

Nova najava prikazuje neke od najznačajnijih likova iz prethodnih sezona, s fokusom na Eleven koja pokušava da se uklopi u društvo u novoj školi. 

Tvorci serije s publikom često dele nove odlomke iz predstojeće sezone, čija je radnja smeštena u proleće 1986. godine. 

Iako se snimanje serije potrajalo zbog krize s koronavirusom, zvanični profil serije na Instagramu je vrlo aktivan. Tako su nedavno na Instagramu podelili video transformacije glumaca u likove iz serije.

 

 

Prethodna, treća sezona, objavljena je 2019. godine i tada je oborila sve rekorde gledanosti, a naredna će biti dostupna na Netfliksu tek u leto naredne godine.

Za razliku od prethodnih sezona, koje su bile smeštene u izmišljenom gradu Hokins, u Indijani, nova sezona odvija se u Kaliforniji. 

Autori serije braća Dafer, osmislili su seriju kao mešavinu istraživačke drame uz elemente fantastike prikazane sa dečijim senzibilitetom. Postavili su seriju u osamdesete godine i odali počast pop kulturi te živopisne decenije.

Nije poznato kada će se serija završiti, ali su braća Dafer u nekim intervjuima rekli da će imati četiri ili pet sezona. 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura