Reflektor

Ono što je počelo kao pljačka, pretvara se u rat: Objavljen novi trejler za završnicu serije "La Casa de Papel" (VIDEO)

Komentari

Autor: Euronews Srbija

04/11/2021

-

10:16

Ono što je počelo kao pljačka, pretvara se u rat: Objavljen novi trejler za završnicu serije "La Casa de Papel" (VIDEO)
Ono što je počelo kao pljačka, pretvara se u rat: Objavljen novi trejler za završnicu serije "La Casa de Papel" (VIDEO) - Copyright Prinstscreen YouTube/Money Heist

veličina teksta

Aa Aa

Netfliks je u sredu objavio zvanični trejler za drugi deo pete sezone serije "La Casa de Papel", koji će na tom striming servisu biti dostupan od 3. decembra.

U poslednjoj epizodi prvog dela stradao jedan od najvoljenijih likova u seriji, tako da ljubitelji ove serije širom sveta s nestrpljenjem očekuju rasplet.

U trejleru vidimo Profesora ispred banke u kojoj se nalazi njegov tim, a u najavi onoga što nas očekuje na samom kraju serije, smenjuju se obećanja, suze, emotivne rečenice i eksplozije.

"Kad smo počeli da pišemo petu sezonu usred pandemije, osećali smo da moramo da promenimo ono što ljudi očekuju od sezone i napravimo senzaciju od kraja serije u prvom delu. U drugom delu ćemo se više fokusirati na emotivnu situaciju likova", rekao je svojevremeno jedan od tvoraca serije, Aleks Pina.

Zvanični sinopsis pete sezone glasi: 

"Banda je zatvorena u Kraljevskoj kovnici novca preko 100 sati. Uspeli su da spasu Lisabon, ali je pred njima mračan period, jer će izgubiti jednog od svojih ljudi. Profesor je uhvaćen i po prvi put nema plan bekstva. Baš kada se učini da više nema šta da pođe naopako, neprijatelj se pojavljuje moćniji nego ikada. Kralj najveće pljačke u istoriji se bliži, a ono što je počelo kao pljačka, pretvara se u rat".

Pored Darka Perića, glumca poreklom iz Srbije, u seriji glume i Itziar Ituno, Alvaro Morte, Migel Heran, Pako Tous, Pedro Alonso i Alba Flores.

"Casa de Papel" (Kuća od papira) je španska pljačkaška serija autora Aleksa Pina. Bavi se dugo pripremanim napadom na Kraljevsku kovnicu Španije. Prvobitno je bila zamišljena kao mini serija i prikazivana je na španskoj mreži Antena 3 pre nego što je prava otkupio Netfliks. 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura