Reflektor

VIDEO Konačni obračun: Pogledajte trejler za poslednju sezonu serije "Narkos: Meksiko"

Komentari

Autor: Hollywood Reporter

13/10/2021

-

12:33

VIDEO Konačni obračun: Pogledajte trejler za poslednju sezonu serije "Narkos: Meksiko"
Netflix/screenshot - Copyright Netflix/screenshot

veličina teksta

Aa Aa

Trejler za treću i poslednju sezonu serije "Narkos: Meksiko" nedavno je objavljen, a sudeći po insertima, kraj će obeležiti novi narko bosovi iz kartela Sinaloa, Tihuana i Huarez kartela.

Oni će se boriti za prevlast nakon što smo Feliksa Galjarda (Dijego Luna), čelnika kartela Gvadalahara, u prethodnoj sezoni videli iza rešetaka.

"Treća sezona se bavi ratom koji izbija nakon Feliksovog hapšenja. Dok se karteli bore za preživljavanje u političkim nemirima i eskalaciji nasilja, nova generacija meksičkih narko bosova se rađa. Ali u ovom ratu, istina je prva žrtva i svako hapšenje, ubistvo i smicanje, stvarnu pobedu čini sve daljom", stoji u zvaničnom sinopsisu nove sezone.

Novih deset epizoda biće dostupne na Netfliksu od 5. novembra, u kojima ćemo moći ponovo da vidimo Skota Meknairija, glavnog agenta Agencije za borbu protiv trgovine drogom, kao i naratora Volta Breslina. Vraćaju se i Hose Marija Jaspik, kao Amado Karilo Fuentes lider Huarez kartela, kao i Alfonso Dosal (Benjamin Areljano Feliks), Majra Ermosiljo (Enedina Areljano Feliks), Met Lečer (Džejms Kajkendal), Manuel Masalva (Ramon Areljano Feliks), Alehandro Eda (Hoakin Guzman - El Čapo) i Gorka Lasaosa (Hektor Palma).

Od novih lica, tu je Luisa Rubino, koja igra mladu i ambicioznu novinarku u misiji da razotkrije lanac korupcije, koja nailazi na mnogo veću priču nego što se nadala. Postavi se pridružuju i Luis Gerardo Mendes, Alberto Guera i muzičar Benito Antonio Martinez Okasio, poznatiji po scenskom imenu Bad Bunny.

Ovo je treća sezona serijala "Narkos: Meksiko", spinofu "Narkos" franšize, zasnovane na stvarnim događajima i ličnostima, piše The Hollywood Reporter.

Vagner Moura, koji je igrao Pabla Eskobara u prvoj sezoni "Narkosa", režira poslednji deo serijala, zajedno sa Andresom Baizom, Alehandrom Markez Ablom, Luisom Ortegom i Amatom Eskalanteom.

Priredila: S. R.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura