Reflektor

"Rekapitulatzija" u Dorćol Platzu: Novogodišnja žurka uz Ničim izazvan i Stereo bananu

Komentari

Autor: Euronews Srbija

24/12/2021

-

11:58

"Rekapitulatzija" u Dorćol Platzu: Novogodišnja žurka uz Ničim izazvan i Stereo bananu
"Rekapitulatzija" u Dorćol Platzu: Novogodišnja žurka uz Ničim izazvan i Stereo bananu - Copyright Promo/Dorcol Platz

veličina teksta

Aa Aa

Dorćol Platz odbrojava sitno do velike novogodišnje žurke pod nazivom "Rekapitulatzija" na kojoj će glavne zvezde biti pop sastav Ničim izazvan a pored njih i Sharks, Snakes & Planes.

Za zagrevanje 30. decembra će biti zadužene dobro poznate rime i d’n’b ritmovi niškog sastava Stereo Banana.

Promo/Dorcol Platz

Stereo banana

Sastav Ničim izazvan nije dugo svirao u Beogradu, a u susret nastupu u "najluđoj noći", frontmen Boris Bakalov je izjavio: "Čini mi se kao da u protekle dve godine živimo u nekom jako loše režiranom filmu za koji jedva čekamo da se završi - a on traje li traje. Iako se tehnički ne dešava ništa epohalno u ponoć 31. decembra, već samo počinje nova kalendarska godina, ipak u tim momentima postoji tih nekoliko magičnih trenutaka dok čestitamo jedni drugima, kada se javi nada da će baš ova godina biti najbolja ikada. Jedva čekamo da ove godine te osmehe i tu nadu podelimo uz našu muziku sa našim ljudima – i da dočekamo novu, koja će sigurni smo, biti baš ta – najbolja ikad!"

Pop grupa Ničim izazvan iskoristila je ove protekle mesece pandemije korona virusa za rad na novim pesmama, od kojih je "Mala pesma" objavljena početkom juna kao singl i spot, a mesec dana kasnije i "Bože, kako si?".

Fanovi verno isčekuju da čuju nove pesme uživo tako da će novogodišnja noć definitivno biti praćena horskim pevanjem stihova: "Bože kako si, da li se brineš, što deca su ti malo nemirna, ne ljuti se na sebe, to je samo faza, biće bolje za milion godina".

Promo/Dorcol Platz

 

Pre grupe Ničim izazvan nastupiće Sharks, Snakes & Planes, bend koji ne odustaje od ispitivanja okvira grandž zvuka i svakim novim singlom i nastupom dokazuju da granice u ovom žanru zapravo ne postoje.

Kupljena ulaznica važi i za Dorćol Platz i za Koska bar u kom u novogodišnjoj noći nastupaju DJ Oysha i Miloš i Goran Starčević B2B. 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura

Porodica sa supermoćima, novi Sajnfildov projekat i Dženifer Lopez u svemiru: Nove serije i filmovi u maju na Netfliksu