Reflektor

Egzit stiže u Majami, a najbolji američki klub pravi afterparti na Petrovaradinskoj tvrđavi

Komentari

Autor: S. Š.

03/06/2021

-

09:58

Egzit stiže u Majami, a najbolji američki klub pravi afterparti na Petrovaradinskoj tvrđavi
Egzit stiže u Majami, a najbolji američki klub pravi afterparti na Petrovaradinskoj tvrđavi - Copyright EXIT/Promo

veličina teksta

Aa Aa

Saradnja Egzita sa klubom Space Majami zvanično počinje 20. juna, kada će u jednom od vodećih svetskih klubova i epicentru elektronske muzike u Americi nastupiti cenjeni umetnik holandsko-srpskog porekla Satori.

Ovaj događaj omogućila je činjenica da su, zahvaljujući uspešnoj masovnoj vakcinaciji, čak 48 od 50 američkih saveznih država značajno ublažile, a mnoge i ukinule sve restrikcije, među kojima su Teksas, Florida, Džordžija i mnoge druge.

"SAD su trenutno svetski lider kada je u pitanju normalizacija života i vraćanje muzičkih i sportskih manifestacija u punim kapacitetima. Činjenica da se zahvaljujući masovnoj vakcinaciji oni nesmetano održavaju, bez ikakvih posledica po javno zdravlje, daje veliko ohrabrenje za ponovno pokretanje svetske muzičke industrije ovog leta u zemljama koje takođe imaju veliki procenat vakcinisanih", kaže Dušan Kovačević, osnivač Egzita.

Space Majami je višestruki osvajač titule najboljeg američkog kluba, pri čemu se posebno ističe priznanje osvojeno 2019. u okviru International Dance Music Awards. Ove godine ulazi u svoju 18. sezonu rada.

Nastup Satorija je tek početak saradnje između Egzita i ovog popularnog kluba.

"Ponosni smo na početak saradnje s jednim od najcenjenijih muzičkih festivala na svetu. Sjajno je što je Srbija postigla veliki uspeh u masovnoj vakcinaciji, i svi smo uzbuđeni što se Egzit događa ovog leta. Klub Space Majami će takođe biti na Petrovaradinskoj tvrđavi, napravićemo fantastičan afterparti. Takođe, nastavićemo da razmenjujemo talente na našem III points festivalu, koji će biti održan u Majamiju, u oktobru", istakao je David Sinopoli, čelni čovek kluba.

Na premijerno pojavljivanje Egzita na američkom tlu, Satori stiže nakon fantastičnog nastupa na tvrđavi Golubac, zabeleženog u sklopu projekta InfinitX, a neposredno pre gostovanja na proslavi 20. godišnjice Egzita, koja je planirana od 8. do 11. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi.

Komentari (0)

Kultura