Reflektor

"Van Gogh" 11. marta u Kombank dvorani: Zvučni vatromet visokog napona

Komentari

Autor: Euronews Srbija

03/02/2022

-

18:31

"Van Gogh" 11. marta u Kombank dvorani: Zvučni vatromet visokog napona
Promo - Copyright Promo

veličina teksta

Aa Aa

Grupa "Van Gogh" se tačno pre tri godine sa scene Kombank dvorane publici poklonila akustik koncertom, ovoga puta, na istu binu, vraćaju se pesmama "Visokog napona" koje decenijama grupa nije svirala i koje će autentično oslikati energiju "No Comment" albuma, izdatog pre 25 godina.

Vangogovski "Visoki napon" doneće publici sviračku energiju, po kojoj grupa regionalno slovi za koncertno najeksplozivniju muzičku "mašinu", kao i pregršt horski pevanih refrena.

Pesmama iz različitih perioda njihove višedecenijske muzičke karijere, kao i svojom kreativnom nepredvidivošću, bend će se publici predstaviti u potpuno novom svetlu.

Frontmen benda Zvonimir Đukić Đule objašnjava kako se odlučio da "vibracije na struju" ponovo podeli sa publikom na istom mestu.

"Poželeli smo da ambijent Kombank dvorane obojimo našim zvučnim vatrometom, visokog napona! Želja nam je resetovala `mašinu` i naoštrila nas da 11. marta pobedimo tišinu!", poručuje Đule.

Koncert će biti održan u skladu sa propisanim epidemiološkim merama, a karte su u prodaji na blagajnama Kombank dvorane i Tickets.rs.

Preporuka za vas

Đule sa "Van Gogom" proslavio rođendan na Exitu: Muzika je naš pokretač i ovo je trijumfalni koncert nakon duge tišine
Novi spot Van Goga: Pesmom "Kakvo divno veče" se vratili na neka od mesta gde su kao deca provodili letnje raspuste

Komentari (0)

Kultura