Reflektor

Grupa "Van Gogh" nakon rasprodatog koncerta, zakazala još jedan u Kombank dvorani

Komentari

Autor: Euronews Srbija

22/02/2022

-

17:23

Grupa "Van Gogh" nakon rasprodatog koncerta, zakazala još jedan u Kombank dvorani
Van Gog - Copyright Kombank Dvorana/Promo

veličina teksta

Aa Aa

Prvi koncetni datum benda "Van Gogh", zakazan za 11. mart u Kombank dvorani, rasprodat je i grupa koja regionalno slovi za koncertno najeksplozivniju muzičku "mašinu", saopštila da će zasvirati još jedan dan i to 12. marta, dan posle koncerta koji je probudio veliku pažnju publike.

Istovremeno, mediji su na kofrerenciji u klubu Lisabon u kultnoj Dvorani, imali prvi put priliku da vide nikad do sada objavljen spot za pesmu "Pipi".

Podsetimo, grupa "Van Gogh" se tačno pre tri godine sa scene Kombank dvorane publici poklonila akustik koncertom, a ovoga puta, na istu binu, bend se vraća pesmama "Visokog napona" koje decenijama grupa nije svirala i koje će autentično oslikati energiju "No Comment" albuma, izdatog pre 25 godina. 

Vangogovski "Visoki napon" doneće publici sviračku energiju kao i pregršt horski pevanih refrena! Pesmama iz različitih perioda njihove višedecenijske muzičke karijere, kao i svojom kreativnom nepredvidivošću, bend će se publici predstaviti u potpuno novom svetlu.

Frontmen benda Zvonimir Đukić Đule kaže da je 25 godina proletelo brzinom munje od, kako kaže, njegovog omiljenog rifovima i vriskom publike nabrijanog albuma "No comment". 

"Jezgro našeg napona je danas jače nego ikada pre, pazimo se i čuvajmo, jer ako stanemo gubimo sve! Kao ljudi i kao bend, još uvek smo u šinama sreće, a svaki naš koncert je za nas novi inspirativni izazov", ističe za svirku vidno zagrejan frontmen "Van Gogha" i dodaje da će se 11. i 12. marta spojiti energija, emocija i strast starije i mlađe publike u takozvanom grotlu ljubavi.

"Dragi ljudi, uz duboki naklon svima koji ste ostali verni ideji i poruci koju nosi rokenrol, 11. i 12. marta vas čekamo uz visoki Vangogovski gitarski napon", poručio je Đukić.

Kombank Dvorana/Promo

 

Dugogodišnji bubnjar Srboljub Radivojević rekao je da i posle 25 godina od kultnih koncerata u SKC-u, u članovima benda još jači plamen.

"Jedva čekamo da se 11. i 12. marta ponovo zagrlimo sa našom publikom, i kako dolikuje onima koji se ne predaju, uz zajednički huk i zvuk, proslavimo 25. `No Comment` rođendan", istakao je Radivojević.

Inače, u cilju pomoći i podrške humanitarnom radu Fondacije Plan B, kupovinom "limited edition" majice sa printom Đuletovog lika, proizvedene u seriji od 100 komada, po ceni od 3.490 din. u Jugotonovoj prodavnici u Nušićevoj br. 27, uz majicu svaki kupac na poklon dobuha i ulaznicu za koncert 12. marta.

Koncert će biti održan u skladu sa propisanim epidemiološkim merama, a karte za drugi koncert (12. marta) su u prodaji na blagajni Kombank dvorane i Tickets.rs.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura