Reflektor

Druga sezona serije "Močvara" od 11. marta na Superstaru

Komentari

Autor: Euronews Srbija

02/03/2022

-

16:15

Druga sezona serije "Močvara" od 11. marta na Superstaru
Druga sezona serije "Močvara" od 11. marta na Superstaru - Copyright FIREFLY PROMO

veličina teksta

Aa Aa

Posle velikog uspeha prve sezone, uigrana autorska ekipa na čelu sa kreatorima serije Olegom Novkovićem i Milenom Marković, spremila je još intrigantniji nastavak TV serijala "Močvara“.

Nove epizode biće premijerno emitovane na Superstar TV od 11. marta svakog petka, subote i nedelje od 21 čas, dok će se na RTS prikazivati od 12. marta subotom i nedeljom od 20 sati.

Kroz novih deset epizoda, koje se stilski i vizuelno naslanjaju na prvu sezonu, publici će biti dočarane drugačije priče u kojima inspektor Nikola Krsmanović (Goran Bogdan) istražuje niz okrutnih ubistava, ali i istovremeno otkriva tajnu vlastitog porekla. Inspektor Nikola Krsmanović dobija dostojnog naslednika u liku Atile Varge, koga tumači mladi vojvođanski glumac Robert Ožvar.

Radnja nove priče "Močvare" je smeštena u Senti, u naizgled idiličnom vojvođanskom mestu na obali reke, gde samo nekoliko porodica odličuje o životu i smrti.

Pored Gorana Bogdana u seriji igraju i Robert Ožvar, Jana Bjelica, Sara Klimoska, Sonja Kolačarić, Miloš Timotijević, Marko Janketić, Lidija Kordić, Katarina Marković, Marta Bjelica, Dragan Mićanović, Dejan Dedić, Anja Pavićević, Stefan Trifunović, Bojan Žirović, Nenad Stojmenović, Slobodan Boda Ninković i mnogi drugi.

Produkcijska kuća Firefly i Telekom Srbija stoje iza ovog originalnog TV formata.

Preporuka za vas

Jana Bjelica: Ne dopuštam sebi da sedim i komentarišem, smatram da je to gubljenje vremena
Goran Bogdan: Prepao sam se da ću ostati u komičnim likovima, pa sam birao "što teže", a sada sam se opet zaželeo nečega romantičnijeg

Komentari (0)

Kultura