Reflektor

Sutra počinju No Sleep festival i konferencija

Komentari

Autor: Euronews Srbija

07/04/2022

-

11:59

Sutra počinju No Sleep festival i konferencija
No Sleep festival, Dance Arena - Copyright EXIT/Bojan Hohnjec

veličina teksta

Aa Aa

Specijalno prolećno izdanje No Sleepa, zvanično Najboljeg novog evropskog festivala, počinje sutra, 8. aprila, na sedam lokacija u Beogradu, uz konferenciju.

Epicentar dvodnevnog festivala biće hangar Matrez u Luci Beograd i kultni beogradski klub Drugstore, a među hedlajnerima su Nina Kraviz, Stephan Bodzin live, DVS1, DJ Bone, Agents Of Time, DJ Tennis i Sébastien Léger.

U hangaru Matrez će u petak, 8. aprila, nastupiti Nina Kraviz, DVS1, DJ Bone, Tijana T i Layzie, dok u subotu stižu Stephan Bodzin live, Agents Of Time, DJ Tennis B2B Kristijan Molnar, Luna Semara i Lukai.

U klubu Drugstore petak, 9. april, biće u znaku hip hopa, trapa i techna - u prvom delu večeri nastupaju Crni Cerak, Lacku, Spejs Noksi, Kene Beri, Tam, DJ Micubiši i Xoxo Rade, dok na zvaničnom afteru puštaju Daniella Da Silva B2B SUMIA, Human Rias i Monosaccharide.

Drugo veče u kultnom beogradskom klubu rezervisano je za tematsku žurku Euphoria, nazvanu po istoimenoj ultrapopularnoj seriji, a festival će na afterpartiju zatvoriti Sébastien Léger, Dejan Milićević i N-tchbl.

Pored glavnih lokacija, različiti #NSF programi doneće dve neprospavane noći u još pet beogradskih klubova - halfu, Dotu, 20/44, Ben Akibi i Silosima Beograd, a kompletan program je na sajtu festivala.

Tradicionalna No Sleep konferencija biće održana u prostoru Marsh Open Space u petak i subotu, od 13 do 18 časova. Konferencija donosi aktuelne teme muzičke industrije, panel diskusije sa izvođačima, kao i edukativne radionice.

"Kao najinteresantnije sadržaje izdvajamo panel EXIT the Metaverse, u kojem će biti reči o budućnosti kreativnih industrija u virtuelnom prostoru i Exitovoj predstojećoj NFT kolekciji, kao i subotnju radionicu u kojoj će legendarni detroitski DJ Bone posetiocima otkriti tajne DJ-inga iz svoje gotovo trideset godina duge karijere", navodi se u saopštenju organizatora festivala.

Ulaz na konferencijski deo programa je slobodan i otvoren za posetioce.

Festivalske ulaznice za glavni muzički program mogu se kupiti putem sajta No Sleep festivala i preko Gigs Tix prodajne mreže. Aktuelne cene ulaznica važe još danas do 23.59, nakon čega će poskupeti.

Trenutne cene iznose: festivalska standardna ulaznica 2.990 dinara, festivalska VIP ulaznica 4.990 dinara, a jednodnevna standardna ulaznica za hangar Matrez 1.990 dinara i VIP jednodnevna 3.990 dinara. Informacije o cenama pojedinačnih ulaznica za ostale klubove u okviru No Sleep festivala dostupne su na sajtu.

Zamena festivalskih ulaznica za narukvice za sve vlasnike standardnih i VIP ulaznica za oba dana No Sleep festivala vršiće se ispred hangara Matrez (Dunavska 35) u petak i subotu od 21h do ponoći.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura